Zar ti uvek moras da otvoris novu temu kad god nesto zelis da pitas sto ne nastavis onu gde si pitao koji MP3 plejer do toliko i toliko para... Ovo samo pokazuje tvoju kuturu... posto na silu izabcujes neke teme koje su verovatno daleko zanimljivije nego ova tvoja.
Sjajan je, ne gledaj druge kupi njega.
Admini brisite ovu temu posto je lik postovao istu temu tri cetiri reda ispod.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Zanima me jel zna neko nesto o ovom mp3 plejeru, deluje mi ok pogotvo ako ocete da slusate muziku dok trcite ili trenirate :: http://www.tehnomanija.rs/katalog/sony-mp3-plejer-nwzw-202w.html to je adres :: :: Zanimam me jel ima neko ovaj model i sta moze da kaze u vezi njega mane i pohvale :: :: Unapred Hvala!! :: ::
Haha odmah u svadju. @Korice to sto niko nije odgovorio to nije razlog da otvoris jos tema, nego sacekas. Postoje pravila na forumu. To sto se svadjas sa abnerom je jos gluplje. Da ima moderatora ova tema bi bila izbrisana sigurno. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.