Uzeo bih Microlab 7 c zvucnike pa me zanima koju bih mogao zvucnu da grunem u komp da ukoliko je moguce dodatno poboljsam kvalitet zvuka a da ne bacim pare na nesto sto mi ce mi mozda sluziti kao mozda nesto sto moze za manje para da se uzme a da mi vrsi isti posao. Fala forumovcima slatkim unapred :P O_O.
Jes` ti mali gay? ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
:: :: Uzeo bih Microlab 7 c zvucnike pa me zanima koju bih mogao zvucnu da grunem u komp da ukoliko je moguce dodatno poboljsam kvalitet zvuka a da ne bacim pare na nesto sto mi ce mi mozda sluziti kao mozda nesto sto moze za manje para da se uzme a da mi vrsi isti posao. Fala forumovcima slatkim unapred :P O_O.
Ako je za ziku (a posto je Solo 7 verujem da jeste primarma muzika..) onda Asus Xonar DS za ~50e. Inace uz Microlab svi kazu da je neka bolja zvucna obavezna, nebo i zemlja u odnosu na integrusu.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.