Upravo sam instalirao windows 7 i problem je sledeci... Kada sam intsalirao drajvere nije mi izbacio u donjem levom uglu realtek high audio manager, nigde ne mogu da nadjem podesavanja, sta da radim?
Da nisi stavio drajver za XP? Evo, ja sam jutros stavio Win7 Home Premium x64 i za sada mi je posle restarta nestao onaj Sat gadžet. Nikakvih drugih problema nije bilo, što baš ne mogu da kažem i za neke prethodne instalacije Sedmice.
Da bi imao realtek high audio manager mislim da moraš da instaliraš realtekove drivere jer windowsovi imaju samo osnovan podešavanja,a koja podešavanja tebi trebaju tačno? Predpostavljam da je zvučna ona standardna ac97 integruša.
probaj desni klik na volume ikonicu pored sata, pa Playback devices, klikni na Speakers, pa Propertis Tu bi trebalo da se nalaze sva osnovna podesavanja koja imas u onom realtek menadzeru. Takodje, imas i recording devices, volume control options... trebalo bi tu da nadjes sve potrebne opcije.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.