Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Zvuk preko Skype-a
STRANA 1 OD 1
strela75 Zvuk preko Skype-a 25.11.2009. 14:23 T22219

status: user
broj poruka: 1590
Deca se igrala i pokidala mikrofon na nekoj A4Tech kombinaciji slusalice+mikrofon (izgleda da i neka plastika fali, jer slusalice ne stoje vise lepo na glavi). Znaci sta bi danas bila vasa preporuka za
- mikrofon,
- slusalice.
(razdvojeno - mozda bolja varijanta jer mikrofon mogu da ukljucim iza, ali slusalice ne mogu jer imam 5.1 sistem koji je otprilike zauzeo sve izlaze (a imam izlazni prikljucak na uredjaju za paljenje zvucnika))
Neka gornja granica bude 2000 din.
Znaci vasa pozitivna iskustva.

Unapred hvala.

Pozdrav.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milosikaca usb 25.11.2009. 14:26 #161804

status: user
broj poruka: 1081
probaj da nadjes sluske sa usb-om konkretno ne mogu da se setim modela bratu sam uzeo logitech sa usb i ekstra rade dugacak kabl podesavanje zvuka i mutiranje za 1500din.udobne tako da vrede svaku paru.srecno u kupovini.pozz.PS.i sto je najbitnije bas su jake i glasne na max(ne mozes na usima da ih drzis) a pri tom ne krce i sl.

AMD Athlon 7750BE@V1AX@700rpm
Asus M4A785D-M PRO
2*1GB DDR2 Corsair XMS2
ATI HD4200 128MB DDR2 800Mhz
PC power cooling and silencer 500W@TT V9
640GB samsung X2,160GB samsung

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs