Čije je govorno područje? (ono domaća strana, strana:.... O kom žanru se radi? (pop, rock, sevdah..) I još ponešto ako se setiš, gde se vrtelo i slično, ovako, teško. Opere i heavy metal numere, kad se odzvižde, slično zvuče!
Ma bre neki pop matori, opustena zika, skroz lagana, cujem ga na radiju jednom u 2 godine... Ne znam, nek se tera, ne mogu vise da kopam po djubristu, ako niko ne zna, NE MORAM VALA NI JA!
sunce mu njegovo valjda znas 2 reci iz refrena da se setis ili bilo kog dela pesme..ovako nema sanse.....
p.s. imam program na telefonu ...midomi a ima i shazam...mozes da otpevusis melodiju (iako mu to nije prva namena) i on ce naci na netu koja je to pesma...
Strana je stvar. Ovo sto je odzvizdano je refren. On ide (kako ga ja cujem i razumem) ovako: Oh, Antiliberus, Oh, Antiliberus, tana na na tana nana...
I zvanicno me sramota sto ovo radim, samo da znate :) Ali ipak ako smatra iko od vas da zna sta je to, neka mi kaze, platicu mu pivo, kurvu, novu graficku i izvescu ga u neki Njujorski disko klub :) Hvala svima, u svakom slucaju!
Probao sam da pustim tvoj snimak ovom mom programu ali nije prepoznao...
mozda da probas (ako ti nemas ) da otpevusis opet, sto bolje i tacnije i jasnije ! ...( moze i vise verzija ) pa cu da pustim i nadamo se nadjem
p.s. dobro je da je strana...postoji velika veravatnoca da cemo naci.
Ajd uzdravlje
:: Strana je stvar :: Ovo sto je odzvizdano je refren :: On ide (kako ga ja cujem i razumem) ovako :: Oh, Antiliberus, Oh, Antiliberus, tana na na tana nana.. :: :: I zvanicno me sramota sto ovo radim, samo da znate : :: Ali ipak ako smatra iko od vas da zna sta je to, neka mi kaze, platicu mu pivo, kurvu, novu graficku i izvescu ga u neki Njujorski disko klub : :: Hvala svima, u svakom slucaju! ::
LEGENDO NAD LEGENDAMA RECI MI KAKO DA TI SE ZAHVALIM! ULEPSAO SI MI PROKLETI DAN! HVALA TI NEOGRANICENO I BESKRAJNO!
p.s. Jebo me Antiliberus i moj dragi mozak koji uspeva da skroji takve budalastine :)
:: Hehehehehe... Bas zabavno X :: Nista zlonamerno = :: :: Dok ne nadjes makar pesmu ili jedan deo iz nje ili makar tekst ako ga uopste ima - tesko = :: :: Meni za ove svrhe posao odlicno radi Shaza :: :: Pozdrav :: :: EDIT: tekst koji si napisao me naveo da je to mozda ova? X :: http://www.youtube.com/watch?v=ck-h0oG2ms ::
:: Hehehehehe... Bas zabavno X :: Nista zlonamerno = :: :: Dok ne nadjes makar pesmu ili jedan deo iz nje ili makar tekst ako ga uopste ima - tesko = :: :: Meni za ove svrhe posao odlicno radi Shaza :: :: Pozdrav :: :: EDIT: tekst koji si napisao me naveo da je to mozda ova? X :: http://www.youtube.com/watch?v=ck-h0oG2ms ::
Paaaa... Ako si bas resio da se zahvalis evo ovako, 5 serija po 15 sklekova, 5 serija po 25 trbusnjaka i tako svaki dan narednih 10 dana =D A da nije bilo tog Antiliberusa ne bih se setio Paula ni da mi zivot visi o zvizduku =)
:: LEGENDO NAD LEGENDAMA RECI MI KAKO DA TI SE ZAHVALIM! ULEPSAO SI MI PROKLETI DAN! HVALA TI NEOGRANICENO I BESKRAJNO! :: :: p.s. Jebo me Antiliberus i moj dragi mozak koji uspeva da skroji takve budalastine :
:: Paaaa... Ako si bas resio da se zahvalis evo ovako, 5 serija po 15 sklekova, 5 serija po 25 trbusnjaka i tako svaki dan narednih 10 dana = :: A da nije bilo tog Antiliberusa ne bih se setio Paula ni da mi zivot visi o zvizduku = :: :: Hehehehe pajsgudgud bre jopet kasnis = :: evo ovaj isti ti http://www.youtube.com/watch?v=Yok4e__3iFo X :: :: :: :: LEGENDO NAD LEGENDAMA RECI MI KAKO DA TI SE ZAHVALIM! ULEPSAO SI MI PROKLETI DAN! HVALA TI NEOGRANICENO I BESKRAJNO! :: :: :: :: p.s. Jebo me Antiliberus i moj dragi mozak koji uspeva da skroji takve budalastine : ::
eeee....ewo nekog ko se razume u te stwari.......da nznsh mozda ko pewa pesmu ciganka sam mala.......ide refren:ja sam mala garawa crna twoja ciganka........molim te stara je pema i kada ukucam na youtube ima puno izwodjacha pa nzm ko pewa...msm chija je stwarno pesma.....
samo da prestanem da se cerim.... On ide (kako ga ja cujem i razumem) ovako: Oh, Antiliberus, Oh, Antiliberus, tana na na tana nana... hvala i tebi sto si mi (a verujem i jos mnogima) ulepsao dan tana nana na ..... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
ma gotovo je prsli ste :)))) hahaha tanan nna na, hahaahah
nego zmajko, ako on ne moze, ajde ja cu ali ovako 4x40 sklekova, 4 trbusnjaci po 25 15 10(tri razlicite vezbe po seriji), i to narednih mesec dana, mislim da ce mi to biti dobra zamena za ovo vezbanje u teretani za ovih godinu dana, ajd da vim dal ce ti mozes tako
pozdrav svima
:: Paaaa... Ako si bas resio da se zahvalis evo ovako, 5 serija po 15 sklekova, 5 serija po 25 trbusnjaka i tako svaki dan narednih 10 dana = :: A da nije bilo tog Antiliberusa ne bih se setio Paula ni da mi zivot visi o zvizduku = :: :: Hehehehe pajsgudgud bre jopet kasnis = :: evo ovaj isti ti http://www.youtube.com/watch?v=Yok4e__3iFo X :: :: :: :: LEGENDO NAD LEGENDAMA RECI MI KAKO DA TI SE ZAHVALIM! ULEPSAO SI MI PROKLETI DAN! HVALA TI NEOGRANICENO I BESKRAJNO! :: :: :: :: p.s. Jebo me Antiliberus i moj dragi mozak koji uspeva da skroji takve budalastine : ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: eeee....ewo nekog ko se razume u te stwari.......da nznsh mozda ko pewa pesmu ciganka sam mala.......ide refren:ja sam mala garawa crna twoja ciganka........molim te stara je pema i kada ukucam na youtube ima puno izwodjacha pa nzm ko pewa...msm chija je stwarno pesma....
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.