Posto skoro uvek koristim slusalice kad igram igre, gledam filmove... i ne bih davao vece pare za zvucnike, zamolio bih vas da mi kazete koji su bolji: Philips SPA 2300 ili Logitech S-220. Blizi sam kupovini Philipsovih zvucnika ali bih da cujem i vase misljenje. Hvala!
Imam Altec Lansing VS2321 i odlicni su zvucnici, nisu ni slabi, a nisu ni prejaki, a imaju veoma kvalitetan zvuk, ako negde nadjes uzmi ATP 3 odlicni zvucnici, mada ja mislim da ces ih tesko naci. Ovi sto ti je bax preporucio nisu losi, taj Logitech nije los mada Logitech kupujes iznad 50 evra. Evo mom drugaru crkao pre nekoliko dana X-530.
Moj predlog su Blueberry SVX 22, ako uspes da ih nadjes, vrlo tesko ih je kupiti jer gde se pojave planu za pola sata! Meni treba 6 komada za neke moje prijatelje, cekam hoce li se smilovati i pustiti ih u prodaju, zvuk je extra, dizajn je korektan, mali, kompaktni a zvuce kao grom, ja ih imam i necu ih menjati ni za jedne druge! Isplati se cekati, veruj mi na rec! Pozdrav svima!
Od napajanja i kućišta do zvučnika....Blueberry bih zaobišao u širokom luku. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Bato, gresis, pusti predrasude, voleo bih ako mozes da ih cujes negde ili ako hoces mozes doci i do mene da cujes to sto bi zaobisao u najsirem luku i uporedis sa necim sto kosta 3-4 puta vise!? Moj fah su pojacala i zvucne kutije, sa tim sam poceo poodavno, znam sta pricam i rado bih te razuverio.Pozdrav za sve vas! ps. Ima li audiofila na ovom forumu?
Sto se napajanja i kucista tice to ti ija priznajem, ali ovo treba da cujes, veruj mi da da bi se onda ovde na forumu javno izvinio, za greh koji si prema njima izrekao. A da jos dodam i ovo : to su ustvari NEO zvucnici ili ti ustvari Microlab. Ja trenuto imam Microlab solo 5C i na kucnom DVD-u NEO SVX 51 i to svira za sve pare vrlo respektivno mogu ti reci. Pozdrav @Golfer, Obzirom da ovaj Microlab koji ja imam meni cini zadovoljstvo za 60 eura sasvim dobro kao sto neko na isti nacin uziva za 200-300 evra, onda se i ja mogu podvesti u audiofilie kada ovako kvalitetno slusam muziku!!! POZDRAV
Ima, ili bilo je, nisam siguran. rasha44 je veliki audiofil, ali se izgleda umorio / smorio od foruma, tj u kakvom je sad stanju, svima nam je po malo, obećanje - ludom radovanje .
:: Bato, gresis, pusti predrasude, voleo bih ako mozes da ih cujes negde ili ako hoces mozes doci i do mene da cujes to sto bi zaobisao u najsirem luku i uporedis sa necim sto kosta 3-4 puta vise!? Moj fah su pojacala i zvucne kutije, sa tim sam poceo poodavno, znam sta pricam i rado bih te razuverio.Pozdrav za sve vas! :: ps. Ima li audiofila na ovom forumu :: :: ::
Znam da je to nekada bio NEO, kao takav mi je i dosao u servis, tip je zakacio paralelno 3 kutije na vodeci racuna o impedansi i pravio zurku. Crkao mu je jedan NF TDA2040, kada sam ga prvi put video pomislio sam evo ga jos jedno Kinesko g.vno ali sam ostao bez teksta kada sam ga cuo kako svira, neko ih je na nekom forumu nazvao male ubice! Sutradan sam otisao do Gigatrona i kupio jedan par. U to vreme sam imao ALTEC LANSING VS4121 koji su vazili za jako dobre zvucnike, Altec je kostao nekih stotinak evra, ubrzo sam ih prodao i kupio jos jedan SW-X22 za drugi racunar i tako je i dan danas! Ne zelim nikoga da omalovazavam, postujem svacije misljenje i komentare, ne stidim se da pitam ako nesto ne znam ili mi nije jasno ali reagujem predrasude drugih, ako nesto kazem to je tako u suprotnom dodjite pa se uverite kako zvuce ti SW-X22, bice te mi dragi gosti, pozdrav svima!
Pa tako recite, nisam ja ni proverio koji je model u pitanju dok nisam video sad sliku i procitao `Neo`. Naravno da znam za ove zvucnike, odlicni su. To je kopija onog BOSE 5.1 sistema, jako su mali i veoma teski. Naravno da ima ljubitelja dobrog zvuka. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Evo po tvom primeru, i ja nudim da skoknete do Mladenovca da cujete SW-X 51, i verujem da ce te se zapitati zasto ljudi daju tolike pare na Altec lansing i Logitech. Ovaj moj komplet sam platio 45 Evra, pre otprilike tri godine, na preporuku nekih momaka koji se u kvalitet reprodukcije razumeju malo vise nego ja. Posle toga kada sam ih cuo u svojoj kuci, hteo sam da kupim jos jedan komplet za kompjuter u drugoj sobi i nikada ih vise i nigde nije bilo. Jaaako tesko je doci do njih. I kada se pojave, planu kao na vatri za cas. Eto toliko od mene,
Ja 3 godine kuci vozim Bluberi zvucnike ili ti stari Neo,a u radnji prodajem 2.1 Gigatech 2.1 koji su isti po kvalitetu kao i Bluberi. Ako ti nije tesko mozes da dodjes i cujes ih u radnji i da vidis da li ima ralike imedju imena na zvucniku i kvalitetu zvuka. 20 godina bolujem od audio bolesti i do sada sam se uverio da ime ne znaci nista mnogo puta . . . https://www.berzapasa.com
Juce nadjem i naravno kupim MICROLAB FC330 zvucnike posto sam cuo dosta hvalospeva na ovom i nekim drugim forumima o njima. Imam vec neko vreme Bleberry SV-X22 tako da sam mogao paralelno da ih uporedim, naravno u `gluvoj` sobi, za pobudu sam koristio jedan referentni CD plejer...itd. Moji utisci i ne samo moji , da ne budem subjektivan, jos nekih ljudi koji imaju malo izostreno uvo i koji se malo razumeju u ove stvari su da ovi zvucnici ne da sviraju vec i po malo pevaju!!! Obzirom na cenu, mada ih je tesko naci, preporuka svima koji su u nedoumici sta da kupe! Kao slag na tortu nasao se tu i jedan ATP3 da ne bude zabune. Uporedjivali smo, linearitet, frkventni raspon, dinamiku, efikasnost,... i snagu. Na mestu br.1. bio Blueberry po svim parametrima, 2.za nijansu losiji je Mikrolab, mada je nov i ne usviran, sa nekim malim dogradnjama mogao bi da bude jos bolji! 3. ATP3 zbog nekih ne linearnosti i osobina svojstvenih ovom modelu zvucnika! Opsti zakljucak je, mnogo muzike za malo para kod sva 3 modala! Pozdrav svima!
ljudi gde imaju da se kupe ti microlabovi zvucnici (fc 330) posto ih trazim vec nekih 10 dana i nigde ne mogu da ih nadjem ????? ako neko zna please HELP !!!!!!!!!!!! da ne bi krsio neka pravila ako neko zna nek ami posalje na mail ( fi79ca@gmail.com)
Aj sad svi korisnici foruma da zovu golfera sa skrivenog broja! Ima u oglasima Pc berze, cena 45 evra shto mislim da je malo skuplje nego shto bi trebalo da bude. Letos su koshtali oko 3000 dinara i pogreshio sam shto ih nisam uzeo tada. ko nema u vuglu, ima u guglu
Zovi ako hoces i sada, budan sam, radim nesto. A za Jebivetra, to je moj oglas, lepo si napisao, ko nema u vuglu...tih zvucnika nema nigde u Srbiji u prodaji, uvoznik ih nece imati do aprila mesecai u Nemackoj odakle ih dobijamsu 55 evrica!!! Mozes i da proveris vrlo lako, kod nas su bili 3500 din i to kao promotivna cena, a preporucena cena od strane uvoznika za maloprodaju je 4500 din!!! I to mozes proveriti! Pozdrav!
Dok ne probas ne znas nista, ali s`obzirom na vise nego dobra iskustva sa Logitechom u proslosti, uvek bih uzeo Logitech nego bilo sta drugo za PC... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.