Dobro vece svima. Imam problem! Instalirao sam Window7 na moju masinu koja ima plocu Asus P5PL2 i nema zvuka. Kada pokusam da snimim drivere sa orginalnog cd od ploce izbaci mi gresku i nece da snimi. Shvatam da je problem zbog Win 7 jer drajveri su za Xp. Na zvanicnom asusovom sajtu ne postoje driveri za Win 7 za moju plocu. Kako resiti? Zvucna kartica je integrisana Sound max.
:: Ma ne za Vistu, ima i za W7 Shark007 kodek :: :: http://shark007.net/win7codecs.htm Do sad sta god mi nije radilo na Win 7 x64(a nisam nasao drajvere za sedmicu)Vista x64 drajveri su mi zavrsavali posao... Jedino ne mogu da nadjem drajvere za HP DeskJet 1220C...Na HP sajtu me upucuju da apdejtujem Win 7 i da mi ne trebaju drugi drajveri...
:: Pa valjda ce HP da izbaci drivere ...evo ja ne mogu nikako da nateram drivere za Samsung telefon da rade (od Viste) a novih nema jos uvek .
Offtopic: Kad smo kod Samsunga i Win 7...Skoro mi je devojka prijavila da ne joj ne radi bluetooth na sedmici(x86) isto je u pitanju Samsung telefon...Doduse nisam se ni trudio da trazim resenje...
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.