Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Problem sa zvukom
STRANA 1 OD 1
lauven Problem sa zvukom 05.10.2009. 19:01 T20696

status: user
broj poruka: 54

Pre par meseci, dok sam slusao muziku na kompu, sam primetio da mi je odjednom zvuk na desnoj slusalici za nekih 10-20% tishi nego na levoj. Pomislio sam da su slusalice gotove jer se to cesto desava kada se slusalice spremaju za vecna lovista. Medjutim, kada sam ukljucio zvucnike video sam da je ista situacija.

U medjuvremenu sam reinstalirao Windows, probao i sa audio drajverima i bez njih i situacija je ista.

Sto me navodi da je mozda u pitanju neki hardverski problem. Ali sta bi to moglo da bude?

Ako je vec hardver u pitanju cudi me da se zvuk tako smanji a ne prestane sa radom skroz. Kod harvera je obicno ili radi ili ne radi, nema trece
Inace, maticna je MSI k9n6sgm-v.

Jel ima neko ideju sta bi to moglo da bude? Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xendza atom computers 05.10.2009. 19:25 #145743

status: user
broj poruka: 601
Koristish taj krsh od audia na plochi.....Hmmm ali imas kintu idi lepo na Novi beograd i kupi Asus zvuchnu karticu.....jeftinija ili skuplja sve jedno ali definitivno ce ti biti jacha i bolja od svih integrisanih zvuchnih karti.

chek dam ti link da vidis....

http://www.itsvet.com/proizvodi/asus/comp_comp_soundcard/producer/20

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs