u opcijama u iTunes-u kao i na samom plejeru imaš opciju za uklanjanje limita...ako je kupljen u EU, onda je moguće da je taj limit hardkodovan, pa bi verovatno jedino rešenje bilo da nađeš fimver u kome nije postavljen volume limit...
Da ne otvaram novu temu ... Da li neko zna kako se skida i da li uopste moze da se skine Volume limit na N97 ? Ne znam za 5800 ali na N97 je bas utisano dosta i svi se zale pa ako neko zna kako da ga otklonim bio bih mu zahvalan !
Limit je hardverski, kupljen je u evropi. Da li neko zna kako da instaliram americki filmware? Mada sumnjam da ce i to pomoci sobzirom da je limit hardverski... zvao sam apple centar i rekli su da nema resenja... a vi sto predlazete da kupim novi... povucete me za patku!
e sad ce `oni` da ti odgovore: neso care,napusi se ka*e...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Limit je hardverski, kupljen je u evropi. Da li neko zna kako da instaliram americki filmware? Mada sumnjam da ce i to pomoci sobzirom da je limit hardverski... zvao sam apple centar i rekli su da nema resenja... a vi sto predlazete da kupim novi... povucete me za patku!
Ma znao sam ja od pocetka da necu dobiti koristan savet, al reko da probam... jbt, tako je to kad niko u srbiji nema jebeni EU ipod, pa nema takvih problema. 99% onih ljudi sto imaju ipod 6gen su ga dobili iz amerike, niko nije lud da ga kupi ovde...
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.