Creative SB0570-F Sound Blaster Audigy SE, 7.1 PCI full pack
Da li je neko vec kupio isti model kod iste firme. Da li moze da kaze svoja iskustva sa istom karticom vezana za kvalitet.
Da li kartica moze da radi pod Windows XP Professional 32 bit? Da li ima drajvere za Windows Vista Ultimate 64 bit i 32 bit? Da li opterecuje plocu? Da li je za PCI slot?
Ovo zadnje mi je vazno zato sto uskoro kupujem novu konfiguraciju radi izbora modela nove maticne ploce.
Koristio sam Creative Audigy 2 Zs Platinum Pro, sad imam X-FI xtreme music fantasticne kartice..
Na XP ti radi 1000% sto se tice Viste koliko sam video nema drivera jedino da probas da upalis compatibility pa onda da instaliras , Sto se tice opterecenja nema dodatno napajanje ide preko PCI slota!
Re: Creative SB0570-F Sound Blaster Audigy SE - misljenje drugih?
29.09.2009. 15:56
status: user broj poruka: 366
Imam doticnu zvucnu kartu vec par godina i probao sam je na svim aktuelinim op . sistemima .Tu neces imati nikakvih problema ,jedino za win 7 su bili problematicni driveri ali i to je sredjeno.Ovo pitanje da li opterecuje plocu mi nije bas najjasnije.Jeste PCI slot.Sve u svemu za 3 klase bolje resenje od bilo koje `inegruse`.
:: Nameravam da kupim ovaj model muzicke kartice kod https://www.pinsoft.co :: :: Creative SB0570-F Sound Blaster Audigy SE, 7.1 PCI full pac :: :: Da li je neko vec kupio isti model kod iste firme. Da li moze da kaze svoja iskustva sa istom karticom vezana za kvalitet :: :: Da li kartica moze da radi pod Windows XP Professional 32 bit :: Da li ima drajvere za Windows Vista Ultimate 64 bit i 32 bit :: Da li opterecuje plocu :: Da li je za PCI slot :: :: Ovo zadnje mi je vazno zato sto uskoro kupujem novu konfiguraciju radi izbora modela nove maticne ploce ::
Koristim Creative sound blaster još od 1997.god. od modela AWE-64, pa preko Live 5.1, pa Audigy i trenutno imam Audigy SE i EXTRA je! Samo što ovu krticu mora da prete i dobri zvučnici da bi ugođaj bio potpun, recimo neki Altec Lensing. U svakom slučaju pazari tu karticu i uživaj! Bane Bgd.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.