Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Zvucna kartica - najbolja marka kod nas?
STRANA 1 OD 1
Igrutini Zvucna kartica - najbolja marka kod nas? 29.09.2009. 10:45 T20517

status: user
broj poruka: 65
Da li bi neko ko ima iskustva sa zvucnim karticama mogao da kaze koja bi marka bila najbolja i najkvalitetnija koja se moze naci kod nas odnosno kod nasih prodavaca racunarske opreme? Da li neko moze da sastavi rang listu od najbolje do najlosije marke koja se moze naci kod nas?

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Valheru 29.09.2009. 11:13 #143931

broj poruka: 750
Imao sam par Creativa a ortak je furao E-MU 1212 isto od Creativa,jezivo je bilo kako su kartice radile,ja trenutno stekam kes da sebi pazarim X-Fi Gamera koji je neki best buy u seriji tako da svaka preporuka za Creative.

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

NDSystem Creative 29.09.2009. 12:06 #143942

broj poruka: 209
Opet, zavisi za koje potrebe ces je koristiti. Imas E-MU 1616 koja je zaista sjajna karta smao sto kosta oko 300+e i tesko ces je naci, to jest moraces verovatno da je porucis. Ako hoces da svira za sve pare uzmi slobodno nju. Odusevljenje je zagarantovano, mada ako je neces koristiti za potrebe studija, odnosno za pravljenje matrica, demo snimaka pa cak i studijskih snimaka onda pola njenih funkcija nikada neces ni iskoristiti ali da je dobra dobra je. Ma sta dobra.. odlicna. Slican zvuk imas sa Creative X-Fi Music, ali posto se ona vise ne pravi morao bi ili da je nadjes polovnu (u sta sumnjam, jer mislim d aniko ne zeli da je proda) ili da uzmes Gamer koja je po zvuku i opcijama ista, plus jos ima dodatak u vidu prosirenja intrene memorije (mislim da bese nekih 8MB on board) DakleM..... ako imas para za izvoz pazari E-MU 1616 i nakrivi kapu, a mozes i uzeti X-FI Gamer i da ti ostane para za neko zimovanje, letovanje a da ne oskudevas u zvuku i toplini tonova naravno pod uslovom da imas kvalitetne uredjaje za reprodukciju kvalitetnog zvuka. Jedno ne ide bez drugog. Ukoliko ti treba jos informacija slobodno se obrati.

Pozdrav

Dule

Dušan Nastić
Beograd,

Igrutini 29.09.2009. 15:02 #143992

broj poruka: 65
Hvala svima

xendza CREATIVE NECES NACI NE UVOZI SE VISE 29.09.2009. 15:10 #143997

broj poruka: 601
POGLEDAJ NOVE modele asus kartica, imas od 4000 din do 16000 din sve su jako kvalitetne. Mislim da ih ima u ATOM computers na Novom Beogradu. poz. u stvari to nisu tako novi modeli ali eto tek sad su se kod nas pojavile. poz again

despot83 Muka mi je od Asusa 29.09.2009. 17:08 #144034

broj poruka: 711
Prvo zamisli da sve znas ...... i onda ces shvatiti da nista ne znash

Asus koristi creative-ove chipove i to ti dodje na isto,ja sam uzeo pre dva dana u WINWIN-u Xfi music i.. Brrrrrrrrrrrrrrr najezio sam se.

Ako si ljubitelj stereo zvuka ondaK m-Audio i od njih nema bolje.

A to asus tv tuner,ploca ,monitor,graficka,wireless,kuciste,laptop,samo jos stampace nemaju ........ nema kraja bilo bi super kada bi oni to sve pravili i kad ne bi samo chajnezi lepili asus po oem proizvodima.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs