Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Premium line M820
STRANA 1 OD 1
knele88 Premium line M820 28.09.2009. 18:10 T20497

status: user
broj poruka: 451
Kao što je gore napisano..taj mp4 je u pitanju, javio se golem problem.. nisam ga koristio 2-3 dana i ono stavih ga u torbicu pa rekoh da slušam muziku dok idem na fax ali gle čuda ja ga uljučim a on samo prikaže beli ekran, a kada ga priključim na PC lepo se prikači ubacijem nove pesme itd....
E sada dali da ga nosim gde sam ga kupio imam još 9 mesecei garancije :) ali sam njegove sluške bacio tj pokidao sam ih posle 3 dana pa kupio sam nove.. e sada oće me smarati zbog toga...
I dali ja mogu nekako da ga popravim u home varijanti...
Hvala na odgovorima ( ako mogu danas)...

link da vidite koji je u pitanju http://www.neodata.rs/product.php?id_product=176
Supermen je MRTAV, Šišimš rules...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
knele88 ___- 28.09.2009. 22:55 #143853

Nema pomoći??

Equinoxe Re: ___- 28.09.2009. 23:06 #143856

broj poruka: 12057

Ne košta te ništa da probaš. I kad se nosi monitor na servis primera radi, niko ti neće tražiti VGA/DVI i Ecropa kabl za servis. Dalje slušalice apsolutno ne mogu da pokvare player na bilo koji način, a kamoli softverski. Mada je možda tebi i ROM rikno, pa ne može da podigne svoj OS.

Nebitno, nosi to, i ako te neko pita za sluške reci koristiš druge. Možda nastane problem ako ti budu menjali za novi. Podvlačim možda. Za sada nosi ga bez sluški.

:: Nema pomoći?
:: Supermen je MRTAV, Šišimš rules..
::
knele88 XD 28.09.2009. 23:11 #143859

hvala bax

Equinoxe Re: XD 28.09.2009. 23:14 #143860

broj poruka: 12057

Nema na čemu, samo hrabro i reci im ako ti budu menjali, neka uzmu sluške i daju to samo player.

:: hvala ba
:: Supermen je MRTAV, Šišimš rules..
Sophie A moj ne radi:( 17.05.2010. 23:34 #214556

broj poruka: 1
Znaci radi, ali ekran se ugasio i neznam sta mu je. Prikljucila sam go do laptopa, prenela datoteku, sve lepo, ja ga lepo odvezem od kompjutera i neće da se upali ekran. dioda ispod tastature radi, ima crveno svetlo kao i uvek:( ne mam garancije, i ne zivim u RS, zivim u PL. i sta sad? moze li neko da mi pomogne, bar da znam sta mu je...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs