molim za pomoc!treba mi gitalni diktafon planiram da uzmem olimpus ali ne znam koji model.treba mi za lsedece: 1.zelim da snimam predavanja iz amfiteatra sto znaci treba da ima osetljiv mikrofon sa filterima i sl 2.da ima samodopunjivu bateriju po mogucstvu(nije uslov) 3.da moze da se spoji sa kompom 4.cena do 120eu treba mi konkretan model i oznaka kao i mesto gde bih to mogao kupiti.da li neko mozda ima iskustva sa ovim stvarima? hvala na odgovoru
Celu 4. i 5. godinu sam snimao sa Pocket PC-jem. Za taj novac možeš da nađeš polovan. Microfon im je generalno odličan a baterija izdržava bez problema ceo dan predavanja. Ove se odnosi na obične PPC-je a ne one sa telefonom- njima nikad nisam probao microfon. Da ne govorim da pocket može da služi i za mnoge druge stvari. Ako ideš na ovu varijantu, treba ti min WM2003 os i 64Mb rama. Preporučujem vito soundexplorer program za snimanje.
Pocket PC-jem?sta je to drag?imas li neki link?izvini ja nisam upoznada sa novijom tehnologijom a i ne znam oko kompova puno sta to win3 i 64 mb ?ako mislis na komp moj je dualcor 2x2300 i ima 2gb rama
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.