Kupio sam MP3 Transmister za auto i ubo ga u mesto za upaljac ukljucio radio i podesio frekfenciju tipa 107.5 i na njemu istu frekfenciju i ubasio kingston flash u njega i pritiso PLAY i na njemu na ekranu se vidi kako ide pesma ali nema muzike i dalje se cuje sadrzina radija,da li neko zna da mi pojasnio ovo,verovatno ne radim nesto kako treba u autu je SONY radio!!!
Nema tu puno filozofije,ako si sve skopcao kako treba morao bi na radiju naci to sto si pustio sa plejra. Mozda imas neki problem sa plejrom.Pronadji samo trnsmiter na radiju bez plejra.Vrti frkvenciju dok ne nadjes praznu stanicu,tj. prazno mesto bez sustanja,pa onda izvuci transmiter iz napajanja da bi se uverio dali je to ta frekvencija.Kad nadjes frekvenciju onda skopcaj muziku,pa vidi dali ce da radi.Ako se i dalje ne cuje muzika onda imas neki problem sa mp3 plejrom.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Kupio sam MP3 Transmister za auto i ubo ga u mesto za upaljac ukljucio radio i podesio frekfenciju tipa 107.5 i na njemu istu frekfenciju i ubasio kingston flash u njega i pritiso PLAY i na njemu na ekranu se vidi kako ide pesma ali nema muzike i dalje se cuje sadrzina radija,da li neko zna da mi pojasnio ovo,verovatno ne radim nesto kako treba u autu je SONY radio!! :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/3w/NW/4qakbbCp/q9550gtx280.pn :: :: Q9550 4.0GHZ/TITAN FENRIR/P5Q-E/4GB HyperX/1TB/GTX280 1GB/CHIEFTEC 650W/226BW 22` DV ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.