Pitanje za vlasnike Creative SB X-Fi Xtreme Audio zvucne kartice!
STRANA 1 OD 1
mkukic
Pitanje za vlasnike Creative SB X-Fi Xtreme Audio zvucne kartice!
07.09.2009. 18:31
T19915
status: user broj poruka: 2591
Danas sam kupio ovu zvucnu karticu! Zanimaju me sledece stvari:
1. Na zvanicnom sajtu ne mogu da nadjem drivere za Win7... Da li neko moze da mi kaze da li postoje i odakle da ih skinem? 2. Kada iskljucujem integrisanu zvucnu? Pre ili posle stavljanja zvucne? 3. Jel potrebno da brisem drivere od integruse? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ovo su driveri za Xtreme Music...mkukic je uzeo xtreme audio...
Ne znam kolike su i da li ima razlike, ali bitno je zato sto je velika razlika u velicini drajvera u MB. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Ne mogu da skinem nista... Pise `Object moved to here...` i kada kliknem sve se vrti u krug... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Najnormalnije kliknes na download onda ide LICENSE AGREEMENT, skrolujes dole, kliknes Agree i on ti automatski da u FF-u download prozorcic. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Znam da zvuci neverovatno, ali je istinito! Kad kliknem na Agree dobijam stranicu koju sam gore naveo... Jel se to jos nekom desava?
Bax hvala na mirror-u! Jel su to za Win7? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Znam da zvuci neverovatno, ali je istinito! Kad kliknem na Agree dobijam stranicu koju sam gore naveo... Jel se to jos nekom desava :: :: Bax hvala na mirror-u! Jel su to za Win7 :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Koristim FireFox i isto mi izbacuje i na Win 7 i na XP-u... Kad kliknem na HERE vraca me na prethodnu stranicu i tako u krug... Sva sreca pa mogu da se skinu i sa drugih sajtova... :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Juce stavim W7 i poludim kada videh da ne radi CMSS 3D. Nadjoh jutros Daniel K drivere tj. isti ovaj pack samo 1.1. I radi ali mi je nesto drugacije ..kao da ne prenosi na sve kanale ravnomerno ..
Sada cu skinuti ovo da probam, hvala meni je bas trebalo.
taj support pack ne podrzava extreme audio.ZA OCz to sto ti radi drugacije to je zato sto ne svira dupli stereo,tj na jednom paru svira mutno kao neki surround,to sam resio tako sto sam stavio da svira na dva zucnika normalno a drugi par sam stavio na izlaz za slusalice koji isto tako svira bez surrounda.,a taj izlaz za sluske mi se nalazi na kucistu cm690 koji unuta vec ima fabricke zice koji se spajaju direktno na zvucnu,
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.