Pre mesec dana ste me ovde posavetovali da uzmem zvucnu karticu: Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio i sad kad sam se vratio sa odmora i video kako stojim sa parama resih da je kupim. Nazovem par radnji kad ono isti odgovor: `Creative nam ne isporucuje zvucne kartice vec mesecima!`. Kazu nema nista u zalihama kod dobavljaca... Na moje pitanje sta imaju da mi ponude od tih `boljih` kartica rekli su mi bas nista! Sta sad? O cemu se radi? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nisi naveo za sta ti treba zvucna....(mozda jesi u nekom predjasnjem postu) Ako ti nije bitan EAX i 5.1 zvuk uzmi E-MU 0404 Odlicna zvucna, audiofilski kvalitet reprodukcije! Ja trenutno imam Creative Xtreme Gamer (ista stvar kao i Xtreme Music, samo podrzava EAX 5.0) i verovatno cu je prodati da bih uzeo E-MU. ___________________________________________________________ Forward, with demonspeed...
koga si to zvao? probaj u ovim firmama: phoenix system (bulevar, blizu a-maze-a, otkucaj samo u google phoenix system beograd), zatim u pyramid shop-u, oni uvek imaju najbolje creative zvucne i Desk. Tu ako nema, nema nigde, ali uvek se nadje poneka, i to bolja od xtreme audio, probaj i Gigatron.
Bavim se muzikom i njenom obradom (obradom tek pocinjem) i bitan mi je kvalitet zvuka (ne toliko jacina jer zivim u stambenoj zgradi pa ne mogu bas da odvrnem zvucnike :) ). Za nekih 50e preporucena mi je karica koju sam naveo, ali evo zvao sam i ove firme koje ste naveli i nemaju. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pa ako se bavis muzikom i tek pocinjes njenom obradom, sacekaj mesec,dva, skupi jos 50e i uzmi E-MU 0404. Ni jedna Creative joj ne moze prici po kvalitetu i mogucnostima za obradu. Jedino sto nema sminku kao Creative. ___________________________________________________________ Forward, with demonspeed...
Zadnji put kad sam bio u Pyramid shop a to je prije nekih mjesec dana mozda malo vise,rekli su mi da nece vise raditi sa Creativom,odnosno da nece dobijati njihove proizvode...
@mkukic:Da sam na tvom mjestu skupio bih jos para i poslusao Erestunov savet i uzeo E-MU 0404
Independence is a state of mind
:: koga si to zvao? :: probaj u ovim firmama: phoenix system (bulevar, blizu a-maze-a, otkucaj samo u google phoenix system beograd), zatim u pyramid shop-u, oni uvek imaju najbolje creative zvucne i Desk. Tu ako nema, nema nigde, ali uvek se nadje poneka, i to bolja od xtreme audio, probaj i Gigatron.
Jeste duplo skuplja, ali ako je toliko dobra onda cu je uzeti. Vidim da je u G*gatronu E-MU - 0404 Digital Audio System 9.172,00 din. Recite mi samo da li je i sa ovim karticama ista prica, tj. da ih ne dobijaju uvoznici?
@TheGame Zvao sam Pyramid shop danas i rekli su mi da nazovem za nedelju dana pa ako ne budu imali da ce kao napraviti neku narudzbenicu i da bi trebalo da je nabave. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ja sam ti rekao kako je bilo kad sam zadnji put bio tamo...Htio sam tada da uzmem Creative X-fi Titanium,i nisu imali iako im je na sajtu pisalo da je imaju i jos neke Creative karte,a ustvari nisu imali nista...Gledao sam jos po nekim radnjama i na kraju sam morao da kupim u Njemackoj...A sto se tice E-MU-a ne bi trebalo da imas problema da nabavis tu kartu...Cini mi se da su je imali u Pyramid shop kad sam bio tamo...
A koje zvucnike imas...???To smo zaboravili da te pitamo...Ako imas neke slabe neces dobiti nista bolji zvuk od integrisane zvucne...
Independence is a state of mind
:: Jeste duplo skuplja, ali ako je toliko dobra onda cu je uzeti. Vidim da je u G*gatronu E-MU - 0404 Digital Audio System 9.172,00 din. Recite mi samo da li je i sa ovim karticama ista prica, tj. da ih ne dobijaju uvoznici :: :: @TheGame Zvao sam Pyramid shop danas i rekli su mi da nazovem za nedelju dana pa ako ne budu imali da ce kao napraviti neku narudzbenicu i da bi trebalo da je nabave :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Trenutno imam zvucnike Logitec X-220. Bitno mi je da zvucna moze sto kvalitetnije da mi snimi ono sto sviram na sintisajzeru i pevam preko mikrofona. Kada snimam preko integruse zvuk mi se ne dopada (zvuci kao nekvalitetan mp3) a kada stavim neki veci kvalitet onda snima kako mono (tada je zvuk kvalitetniji) pa vestacki pravim stereo. Dakle, kvalitet zvuka mi je primaran! Jacina nije toliko bitna jer, kazem, zivim u stambenoj zgradi.
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.