Može da bude iz mnogo razloga, ali najverovatnije je da ti se potenciometar na pojačalu zaprljao ili je malo zarđao, ako si ga duže pustio na istom nivou.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Isto mi je palo na pamet.Nadamo se da ce @dbqp da precizira.
:: Može da bude iz mnogo razloga, ali najverovatnije je da ti se potenciometar na pojačalu zaprljao ili je malo zarđao, ako si ga duže pustio na istom nivou :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Da li ikako može da se otkloni?
Za početak ga okreći levo desno na mestima gde ima šum, dok šum ne nestane. Naravno, to radiš bez muzike. Samo uključi pojačalo i okreći potenciometar. Velike su šanse da ćeš ga tako srediti, samo budi uporan i slobodno ga okreći jače tamo gde šušti. Sledeća faza je zamena potenciometra, kad okretanjem ne bude uspelo da se sredi. Ja to radim već sto godina i samo na jednom uređaju sam sam morao da menjam potenciometar.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: mamicu mu, sta da mu radim, kako da ga otvorim, kome da ga nosim... pomozte bratjo!
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.