najpre proveri kontakte.proveri da li ti je bananica dobro usla u komp malo je prodrmaj i meni se tako po neki put desava ne legne lepo bananica i stvara se to sustanje i jedva se cuje muzika.a mozda ti je i otisla elektronika mada tada ti verovatno ne bi ni sustao
:: :: :: :: koji si car!! ali ne radi mi woofer... tj radi ali bruji kao lud!!!
Pa rekao si samo da bruji kada ti je ugasen komp... Pogledaj sve kontakte, kablove, probaj da zamenis kabl mozda se negde presavio i izgubio kontakt... Kao sto je rekao acayo, gurni sve bananice i jackove
:: :: :: :: koji si car!! ali ne radi mi woofer... tj radi ali bruji kao lud!!!
nisi skapirao!!! WOOFER BRUJI KAD JE PUSTENO NESTO NA ZVUCNIKE,A KAD JE ISKLJUCEN KOMP PUCKETA!!! dakle,sta bi to moglo biti!!! Naravno,sto vise pojacam,vise bruji...
problem lezi najverovatnije u tome da kanal pojacala koji vrsi pojacanje za taj subwoofer odnekuda dolazi brum mreze.....iz nekoga razloga...jbg,nosi ga na servis,kvar nije softverske prirode
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.