Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
PROBLEM - Zvucnici pucketaju
STRANA 1 OD 1
pufi PROBLEM - Zvucnici pucketaju 03.07.2009. 09:30 T18518

status: user
broj poruka: 2196
Imam Logitech X-530 5.1 zvucnike,i odjednom puknu i cuje se zvuk isti onaj kao kad izvadis neki USB uredjaj i ponovo ga vratis,tako se cuje,ali zvucnici i dalje rade kao da im nije nista,proverio sam da nije do uticnice,i opet isto,takodje se cuje zujanje kad stavim da punim telefon Nokiu N96 tu negde pored njih i to zujanje resim tako sto pojacam zvucnik na oko ¼ ,i onda zujanje prestaje,a sto se tice pucketanja,to se cuje jako i bas me uplasi,iz cista mira on pukne,zvucna je integrisana HD Realtek!!!

Zna li neko u cemu je problem?

Hvala!!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.png

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 03.07.2009. 09:39 #125725

broj poruka: 9121
Ja imam Altec Lansing VS2321, znaci pucketalo je nesto duzi period ali to pri pocetku kada sam kupio zvucnike, onda se desavalo da odjednom dodje do nekog gruvanja u zvucniku to ti je isto kao kada bi ti to tvoje pucanje stavio na pola jacine tog zvucnika. To mi je posle nekog vremena nestalo, e sad sta je kod tebe pitanje ne znam.

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman X-530 03.07.2009. 09:45 #125727

broj poruka: 630
Generalno je problem u samim zvucnicima.Ja isto imam X-530 i isto se desava i koliko sam gledao po raznim forumima i mnogi drugi sto ga imaju, imaju isti problem.Zvucnici su da se kaze osetljivi na elektricne oscilacije u naponu tako da kada god se neki uredjaj pokrene koji je na istoj grani dodje do tog pucketanja.Neki su reslili ukljucivanjem zvucnika u granu gde nema ni jednog drugog elektricnog uredjaja,sto je u mnogim slucajevima tesko izvodljivo :(.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 03.07.2009. 10:09 #125733

broj poruka: 8138
Takodje mi se isto desava sa Altec Lansing VS2421 zvucnicima.

The Way It`s Meant To Be Played

nomemory Ko ima volje... 03.07.2009. 11:18 #125741

broj poruka: 251

i strpljenja... da oklopi transformator pocinčanim limom i zamjeni kabl od zvučne do zvučnika kvalitetnim audio kablom, rješiće problem!
Plamen re... 03.07.2009. 13:34 #125755

broj poruka: 2836
100% ti crkava vufer. Nosi u servis ako imash garanciju. Taj problem je nastao od mobilnog telefona ili ako su ti zvucnici bili ukljuceni prilikom grmljavine. Imao sam isti problem, i popravili su mi ih u servisu...
nomemory Re: re... 03.07.2009. 23:40 #125886

broj poruka: 251

:: 100% ti crkava vufer. Nosi u servis ako imash garanciju. Taj problem je nastao od mobilnog telefona ili ako su ti zvucnici bili ukljuceni prilikom grmljavine. Imao sam isti problem, i popravili su mi ih u servisu..

Ali strogo traži servis koji popravlja vufere koji su crkli od mobilnog telefona.
micko1991 zujanje 09.11.2009. 22:48 #156949

broj poruka: 11
Da ne otvaram novu temu....

Imam logitech x-530, medjutim kada smanjim zvucnike do kraja kao i kada pojacam do kraja cuje se zujanje ??? Kada zvucnike ukljucim na MP3 zujanja nema, da li je do zvucne kartice ili neceg drugog ???

Kovle Re: zujanje 09.11.2009. 23:03 #156956

broj poruka: 976
Zvucna sigurno, tako je i kod mene sa Z2300, samo kad pojacam do pola onda neko sustanje, ma integrisane zvucen su sranje u vecini slucajeva

:: Da ne otvaram novu temu....
::
:: Imam logitech x-530, medjutim kada smanjim zvucnike do kraja kao i kada pojacam do kraja cuje se zujanje ??? Kada zvucnike ukljucim na MP3 zujanja nema, da li je do zvucne kartice ili neceg drugog ??
micko1991 zujanje 09.11.2009. 23:05 #156957

broj poruka: 11
Koja zvucna je najbolja za ove zvucnike....????

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs