Imam Logitech X-530 5.1 zvucnike,i odjednom puknu i cuje se zvuk isti onaj kao kad izvadis neki USB uredjaj i ponovo ga vratis,tako se cuje,ali zvucnici i dalje rade kao da im nije nista,proverio sam da nije do uticnice,i opet isto,takodje se cuje zujanje kad stavim da punim telefon Nokiu N96 tu negde pored njih i to zujanje resim tako sto pojacam zvucnik na oko ¼ ,i onda zujanje prestaje,a sto se tice pucketanja,to se cuje jako i bas me uplasi,iz cista mira on pukne,zvucna je integrisana HD Realtek!!!
Ja imam Altec Lansing VS2321, znaci pucketalo je nesto duzi period ali to pri pocetku kada sam kupio zvucnike, onda se desavalo da odjednom dodje do nekog gruvanja u zvucniku to ti je isto kao kada bi ti to tvoje pucanje stavio na pola jacine tog zvucnika. To mi je posle nekog vremena nestalo, e sad sta je kod tebe pitanje ne znam.
Generalno je problem u samim zvucnicima.Ja isto imam X-530 i isto se desava i koliko sam gledao po raznim forumima i mnogi drugi sto ga imaju, imaju isti problem.Zvucnici su da se kaze osetljivi na elektricne oscilacije u naponu tako da kada god se neki uredjaj pokrene koji je na istoj grani dodje do tog pucketanja.Neki su reslili ukljucivanjem zvucnika u granu gde nema ni jednog drugog elektricnog uredjaja,sto je u mnogim slucajevima tesko izvodljivo :(.
100% ti crkava vufer. Nosi u servis ako imash garanciju. Taj problem je nastao od mobilnog telefona ili ako su ti zvucnici bili ukljuceni prilikom grmljavine. Imao sam isti problem, i popravili su mi ih u servisu...
:: 100% ti crkava vufer. Nosi u servis ako imash garanciju. Taj problem je nastao od mobilnog telefona ili ako su ti zvucnici bili ukljuceni prilikom grmljavine. Imao sam isti problem, i popravili su mi ih u servisu..
Ali strogo traži servis koji popravlja vufere koji su crkli od mobilnog telefona.
Imam logitech x-530, medjutim kada smanjim zvucnike do kraja kao i kada pojacam do kraja cuje se zujanje ??? Kada zvucnike ukljucim na MP3 zujanja nema, da li je do zvucne kartice ili neceg drugog ???
Zvucna sigurno, tako je i kod mene sa Z2300, samo kad pojacam do pola onda neko sustanje, ma integrisane zvucen su sranje u vecini slucajeva
:: Da ne otvaram novu temu.... :: :: Imam logitech x-530, medjutim kada smanjim zvucnike do kraja kao i kada pojacam do kraja cuje se zujanje ??? Kada zvucnike ukljucim na MP3 zujanja nema, da li je do zvucne kartice ili neceg drugog ?? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.