Imam neki budjavi `mpman sporty 2gb` mp4 player koji je odjednom prestao da cita mp3 fajlove a ostale funkcije vecinom rade...e sad da li je moguce da sam slicajno izbrisao neke fajlove iz root-a playera i sta da radim da ga osposobim? ukoliko neko zna hvala unapred.
Meni se slicno desilo sa Sansom, skinuo firmware bez podrske za radio i ode radio...Lomio sam glavu pola sata sta je...Ne bi trebalo da si obrisao nesto iz root-a... Ako nisi ranije cackao, probaj bas s firmwareom(ako postoji)...Izvini ako sam konfuzan, spava mi se...
takozvane flashable BIOS-e (slozena integrisana programibilna elektronska kola). U tim elektronskim sklopovima nalazi se i memorija u koju su upisani razni podaci i instalisani razni programi koji omogucuju funkcionisanje uredjaja. Pokusaj da pronadjes (recimo - na sajtu proizvodjaca) fajl kojim je moguce `osveziti` BIOS (najcesce se to radi posredstvom kompjutera, tako sto se ovaj poveze sa problematicnim uredjajem preko odgovarajuceg kabla itd. itd.). Ako ovome nisi vican, zamoli za pomoc nekog ko je iskusniji u rukovanju PC-jem ili se obrati nekom servisu za kompjutere, digitalne fotoaparate ili mobilne telefone...
Izvini na opsirnosti - ne znam koliko se razumes u ovu oblast, pa reko` od viska glava ne boli...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.