Evo ove sam nasao u nekom pristojnom cenovnom rangu pa ako neko ima iskustva sa njima ili slicnima da me posavetuje koje da uzmem. Ili u varijanti b] mozda za ove pare i nema da se uzme nesto ljudski.
Ja imam Sennheiser HD 477. http://www.topdjgear.com/sehddyhe2.html Vrlo malo sam ih koristio (kad bih vremenski sve skupio, ne bi bilo ni mesec dana intenzivne upotrebe). Zvuk je odličan, ali mene malo stežu. Platio sam ih 55€, dao bih ih za 40€. Mogu kod mene da se čuju i na kompu i na H-Fi Audio uređejima, ako si iz Beograda.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
imam neki model Koss sluski koji ima noise reduction. Doduse radi na bakterije, ali kad ga ukljucis stvarno neces cuti komsiluk. Pogledaj neke takve modele ako se prodaju. A headset sa nr-om ces, cini mi se malo teze naci.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.