Interesuje me da li neko zna gde moze da se kupi pomenuta kartica bulk pakovanje? Nigde nisam mogao da je nadjem a zvao sam sve radnje koje se reklamiraju na pc berzi i it svetu. Niko nema.Eto ako neko zna gde provereno ima zamolio bih ga da da neki kontakt telefon ili ime radnje. Hvala unapred.
te kartice nema teorije da nadjes,trazio sam na sve strane,niko nema titanium karticu i to bulk.Bolje bulk jer zasto da dajem 20 30 eur vise za ambalazu koja ce se zavrsiti u ormaru
Pa kazem, ako ima za 90e to je sasvim ok. Ne verujem da bi bulk kostao 20e manje .. A i sto se tice nekih obicnih potreba, igre, muzika, filmovi. Ma ne oseti se nikakva razlika izmedju Gamera, Titaniuma i Championa.
Pa bulk pakovanje bih kupio zato sto je jeftinije a kao sto rece endrem ne daje mi se 20-30 eura vise samo zbog ambalaze. Inace drugar ima ovu karticu x-fi titanium i odlicna je tako da ne bih da eksperimentisem sa drugim karticama pa me interesuje samo ova.Svuda gde stoje cene na it svetu i pc berzi ja sam zvao i nigde je nema.Kazu mi da je nema kod uvoznika a uvoznik za nasu zemlju je http://www.computerland.rs/games/
s tim sto mi jedan covek rece da je njima racun u blokadi i da od uvoza nove robe nema nista za sada.E sad da li je to istina ne znam.Inace on saradjuje sa njihovom veleprodajom i otuda mu informacija o blokadi racuna. Mene interesuje da li neko zna da li je u nekoj firmi mozda ostala neka na lageru?
Mrzim me da se sad cimam da trazim poredjenje na netu....sto bas trazis titanium i koja je razlika u odnosu na music i gamer verzije? Ja imam music, i razlika u odnosu na gamer je smesna, narocito za prosecnog korisnika (mislim na igre, mixovanje u traktoru, itd). Driveri su xtra, ali ne smes da stavis bilo koju verziju. Ima equalizer u realnom vremenu, igre je prepoznaju kao `ultra high` (extreme, itd zvuk), skida bar 80% opterecenja sa cpu-a, itd
bojke, ako ne nadjes Titanitum, sto je izgleda mala sansa cim se niko nije ni javio da zna. Uzmi slobodno Gamer-a. Ja sam imao Gamera jedan period posle sam jako kratko koristio Titanium i sada imam Platinum Championa sticajem okolnosti. I kao sto rekoh, nema tu nikakve primetne razlike u navedenim stvarima za prosecnog korisnika. I sve te kartice imaju prakticno identicne opcije. Izuzev da kazemo opcije za digitalno povezivanje ( ako imas takve zvucnike ).
Ako ne nadjem titanium kupicu gamer ali treba da mi javi drugar koji robu donosi od preko pa cemo videti da li je u stanju da je nabavi.U svakom slucaju hvala na predlozima.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.