Radi se o 2.0 zvučnicima tipa SOLO 5C, 6C, i 7C i cene su im od 80 do 110 evra Na integruši HD, na GA- P45-UD3R ubijaju i čistoćom i jačinom. Ja imam SOLO 5C-2x 40W i prejaki su u sobi 5x4m. A srednji i visoki seku ko žilet. Pogledaj na IT Svetu komentare i testove pa razmisli.
Ma kakav microlab, uzmi altec lansing fx4021 ili bilo sta od logitecha. Ja imam fx5051 i super su, i to jos nikako ne stizem da ih prebacim na live 5.1 karticu. Neces pogresti ako uzmes nesto od ove dve firme, altec generalno ima cistiji zvuk a logitech nesto manje cist ali glasniji. Generalno. Mada, ako se bas ne udubis tesko ces primetiti razliku.
Preporucujem ti da koristis DFX u programima u kojima slusas muziku, odlican je.
Ja sam bas htio da ti preporucim Logitech Z-2300, ali vidim da su u Srbiji skupi mnogo, moj prijatelj ih posjeduje, ali je platio samo 200.- CHF, nesto oko 125€ +- 5€ !
Zvucnini su ZLO kako su jaki, i kako je dobar zvuk, ja kada god navratim kod njega, odem pogledam, dodje mi da ih ukradem i tako to, ponekad pojacam na 50%, zaboli me malo glava i tako, preko 50% pojacavati u kuci/sobi nije zdravo...
Bass je dobar do bola, jak i cist, VRH brate...
Mogu tek da mislim kakvi su Z 5500 ...
Steta sto su kod nas u SRB tako skupi, a rado bih sebi kupio jedne takve...
Kupi LOGITECH Z-2300. Znaci veruje mi bolje 2.1 zvucnike nemas. Ti zvucnici su pravih 200W, e covece. Ja kuci imam MS 5.1 50W i veoma su jaki, a zamisli ti 200w. Znaci pokusaj da ih nadjes negde po sto nizoj ceni. Ako ne pogledaj neke 5.1, evo ja sam moje platio oko 3500din i super rade vec 2god, bez ikakvih problem, veoma su lepog dizajna...itd.
mnogo bolje za ziku, ne mnogo, premnogo bolje ovo sto kaze milanml neka dva aktivna i bog da te vidi, tj. verovatno ce sv ratiti da malo poslusa neke njegove zike kod tebe i know i would
nikakav 2.1 ne moze prismrdeti trosistemskim (ili dvo, samo da ima bas, tj. dva basa, po jedan na svakom kanalu) kutijama
Imaj na umu, medjutim, da ono sto se prodaje pod...
27.05.2009. 02:53
status: user broj poruka: 10999
nazivom 2.1 najcesce nije 2.1 (to jest, 2 monitora + subwoofer). Ono sto bi trebalo da bude subwoofer je u stvari mesavina levog i desnog kanala, sa naglasenim niskim frekvencijama (basovima) odnosno prigusenim sopranima. Ako zaista hoces da dobijes pravilnu reprodukciju zvuka u rezimu 2.1, onda kupi standardne stereo zvucnike za PC i aktivni (sa ugradjenim pojacavacem) subwoofer kao zasebnu komponentu, povezi stereo zvucnike kao `front stereo speakers`, subwoofer ubodi u za to predvidjeni izlaz, a drajver zvucne kartice podesi na rad u 2.1 rezimu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.