Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Bubice iz DE
STRANA 1 OD 1
mucacaca Bubice iz DE 23.05.2009. 23:15 T17578

status: user
broj poruka: 85

Trebao bi da mi dodje prijatelj iz Nemacke, i ponudio se da mi kupi nesto ako mi treba.
Za komp mi trenutno nista ne treba, ali su mi crkle ipodove sluske( tesko sranje) i sad mi trebaju neke druge. Pre sam imao sennheiser cx300, zvuk je super, ali su crkle posle 3 meseca a i umela je da me boli glava od njih. Znaci koje bubice do 3000 din, mozda i nesto malo vise?
Dobar zvuk, pogotovo bass je obavezan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE ... 23.05.2009. 23:36 #116471

broj poruka: 5710
Upravo te Sennheiser CX300, ima Creative iste tkave u vidu modela EP-630 koji je jeftiniji, a zapravo je samo drugi znak. ne znam sta i kako ti je crklo...perfektne su i za tu cenu jedne od najboljih koje sam ikada probao. Ako ne to onda npr.

Koss Plug

SpeedLink Razer Protone M100

mucacaca re 24.05.2009. 00:17 #116475

Crkla mi je desna sluska, dok je leva ok. A za ironiju, signal kod prikljucka uopste nije poceo da mi se gubi, dok je to bio problem sa svim drugim slusalicama.
mucacaca ?? 24.05.2009. 00:20 #116476

Pa ove razer protone su skroz iste kao sennheiser!!?

pajsgudgud Ma vidi 24.05.2009. 00:52 #116487

broj poruka: 3742
imam cx-380 sport i sve je super. Platio ih 5000din i sve do jaja. Al brate posle tri meseca ispade dzek iz gume u koju je uvijen. Katastrofa za tu cenu. Ovde kostaju nesto manje od 8000din i to je ne dopustivo po meni. Ipod sluske su nesto najjadnije na cemu sam slusao u skorije vreme. Creative ima dobre sluske al je pitanje de ces da ih nadjes. Mozda u USA, a kvalitet pa ocekuj isto sto i sennheiserom. Uzas.
Nasiljem protiv argumenata...

Equinoxe Re: 24.05.2009. 01:22 #116491

broj poruka: 12057

Imam cx300 sluske recimo 3 meseca i da im se nesto desi, opet bi ih kupio jer su fantasticne.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

mucacaca Re: Re: 24.05.2009. 01:35 #116493

Postoje neke kao fals senn, ali moje sigurno nisu te. Nemam bas kinte da dajem 5000 svakog meseca na sluske. Pogledaj malo ocene kupaca po amazonu, videces da dosta njih ima slican problem kao ja( prvo polagano utisavanje a onda i gubitak zvuka u 1 ili obe sluske)
::
:: Imam cx300 sluske recimo 3 meseca i da im se nesto desi, opet bi ih kupio jer su fantasticne
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: Re: Re: 24.05.2009. 01:57 #116494

broj poruka: 12057

Sluske sam uzeo po preporuci drugara koji se profesionalno bavi muzikom, a cx300 ima od kada su se pojavile i odtada mu perfektno rade u shta sam se uverio. Inace koristim ih na laptopu i na tel.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Postoje neke kao fals senn, ali moje sigurno nisu te. Nemam bas kinte da dajem 5000 svakog meseca na sluske. Pogledaj malo ocene kupaca po amazonu, videces da dosta njih ima slican problem kao ja( prvo polagano utisavanje a onda i gubitak zvuka u 1 ili obe sluske
:: ::
:: :: Imam cx300 sluske recimo 3 meseca i da im se nesto desi, opet bi ih kupio jer su fantasticne
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
pajsgudgud Ma ok 24.05.2009. 02:23 #116496

broj poruka: 3742
da sam u Europi pa i da ne zalim za tih pet iljada. Al brate nisam. Gledaj ovo
`

http://store.apple.com/us/product/TU399ZM/A?fnode=MTY1NDA0Ng&mco=MjczNDM5NQ&p=4&s=topSellers

sta mislis da ovo pazarim i da mi se desi da se izvuce dzek? Pa oisao bih tamo i zapalio bih ih kolektivno i apple i Creative i kurtu i murtu!!! Samo za mene je nedopustivo da se vake sluske sjebu na gore naveden nacin posle tr meseca.

Nazalost nisam u EU i boli kada odvojis relativno solidnu lovu za nase uslove, a izj++u te posle tri meseca.
Nasiljem protiv argumenata...

Erestun re 24.05.2009. 05:45 #116508

broj poruka: 1797
Nema tu neke filozofije. Zenhajzerke, Kosovke, Krijejtiv ili SONY. I naravno, nista nema savrsenije od In-Ear bubica. Ja jos uvek koristim sluske Sonyijeve koje sam dobio uz MRZ (mp3) plejer iste firme, iako imam Zenke, ali one se cuvaju za sada. Mogu da primetim da ove zenke koje vi preporucujete nisu pozlaceni dzekovi na njima, dok na ovim sony jesu. Model ovih mojih je MDR-EX082, mada sigurno mogu da se nadju bolje i novije u DE.

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921665774382

ili ovako nesto

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=8198552921644620400

mucacaca Treba mi sajt.de 24.05.2009. 11:50 #116543

Odlucio sam se za cx400, cini mi se da nisu nesto skuplje a imaju produzni kabl. Nego, jel moze neki sajt gde bih mogao da vidim cene i izbor( u nemackoj naravno)?
markopvict ovako.... 24.05.2009. 20:09 #116659

broj poruka: 4515
Koristio sam godinu dana Koss Spark Plug. Odlicne... ali su crkle. Posto su iste bile u dozivotnoj garanciji u radnji 4Audio sam zamenio+ doplatio za CX400. Odlicne.

Zao ove od 500$ nemam komentar.... Pravljeno za americkog imbecila :)

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
rasha44 Re: Treba mi sajt.de 24.05.2009. 21:58 #116701

broj poruka: 1492
Idi na https://www.amazon.de i ukucaj u Search polje Sennheiser CX400. Dobićeš gomilu linkova sa različitim cenama.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: Odlucio sam se za cx400, cini mi se da nisu nesto skuplje a imaju produzni kabl. Nego, jel moze neki sajt gde bih mogao da vidim cene i izbor( u nemackoj naravno)?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs