SanDisk SANSA ima odlican hardverski player, ne znam za mikrofon, ali znam za Transcend T.sonic serije. Imaju mikrofon koji s emoze podesavati u opsegu osetljivosti od 8-32KHz. Obicni MP3 playeri imaju 8KHz a oni bolji i neki mobiteli imaju 16KHz ali nijedan nema 32KHz sampling...zvuk ili pre sum koji je hvatao na 10-ak metara u vidu saputanja, kapanja vode iz radijatora i sl. bio je kristalno cist :)) Ne znam kakve imaju SE telefoni u sebi jer nema podesavanja
Olympus je zakon za digitalne diktafone. I tu vazi ona stara koliko para toliko muzike, ali moze da se nadje sa dve godine garancije ima modela koji trose obicne punjive baterije, imaju ulaz za dodatni mikrofon ako ti je ugradjeni nedovoljan i slicno.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.