Radim u Acid-u. Hocu da kupim mikorfon SHURE SM58. Znaci treba mi solidna zvucna karta do 100e na kojoj ce sve to lepo da sljaka. Zelim da dobijem sto kvalitetniji zvuk snimka. Koji su predlozi i iskustva? poz svima na forumu i hvala unapred
Imam 1010LT:) Odlicna je zvucna i ima kod nas da se kupi, ali kosta 250e. RAdi mi savrseno vec god i po,a probao sam sve drajvere na 32bit XP i visti. Sto se tice M-audia svaka preporuka jer neces morati da brines za drajvere. Citao sam po netu da E-mu ima problema sa drajverima. Ja sam hteo da uzimam 0404, 1212 pa sam odustao bas zbog moguceg problema sa drajverima. MOzda gresimu vezi E-mu-a ali nasao sam svoju srecu (M-AUDIO)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.