Velike slušalice sa mikrofonom za 1k dinara.....hmmmm zanimljivo, možda neki Trust, HS-2800 na primer. Za ovaj Saitek, nisam ga ni video ni probao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
AH-810... imaju prilicno cist zvuk dosta basa (sto je meni najbitnije) i imao sam ih 2 godine radile savrseno i sad rade kod drugara kojem sam i h prodao!
Ljudi pa koje su za cs nja sluske,meni upravo crkle neke philipsove pa nemam vise ni jedne a uzeo bi neke do 15e najvise, pa ako neko zna neka napise..Znaci za CS (counter-strike) Hvala
Ili Sennheiser PX 100. Najbolje da odeš i čuješ kako zvuči, pa onda odluči.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Sennheiser HD415 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: ajde i ja da se nadovezem na ovu temu da ne postavljam novu.koje sluske do 50e za sve,znaci muzika igrice itd :: ::
4audio su preskupi, vidi u mitros-music.com, shto se tiche Sennheiser slushki u mitrosu mozda imaju slabiji izbor ali su jeftinije do 30-40% u odnosu na 4audio
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.