Imam oko 50e koje planiram da potrosim na zvucnike. Potreban mi je 2.1 sistem. Da napomenem da zivim u zgradi sa dosta zajebanim komsijama tako da cu akcenat kod zvucnika staviti na kvalitet satelita dak woofer moze biti slabiji. Zelim da imam cist zvuk koliko je god moguce za navedene pare, eventualno u igru mogu biti 60evra :-)
Svaki komenta i predlog su dobrodosli :-) Hvala unapred
Ja sam nedavno bio u istoj dilemi,hteo sam 2.1 sistem koji ima dobar zvuk i nije me zanimao woofer od koga cu da ogluvim... Uzeo sam ove Logitech-ove za 2300 din i evo bas sad slusam neku kompilaciju GitarSound,zvuk je odlican... Plus sto ces jos i da ti ostane para od tih 50e
Nema tu mnogo premisljanja oko kompjuterskih 2.1 zvucnika. Altec Lansing, Logitech, Creative. Trazis u tom cenovnom rangu, ende. ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
ako volis gitaru, rock onda sigurno znas da bez dva zvucnika i pojacala nema kvalitetne zike znam da trazis 2.1, ali sam video negde neke zvucnike, aktivne, znaci sa ugradjenim pojacalima, za neku mozda malo visu cifru, ~60e bar proveri
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.