Imam plochu DFI 790GX-M2RS i na njoj me zvuchna karta odnosno verovatno drajveri zezaju. Sistemski zvukovi se chuju ali ostalo nishta, kad restartujem komp i ukljuchim npr. winamp zvuka ima, chim ugasim winamp i pustim film ili neku igricu zvuka vishe nema, i opet tako posle restarta se ponavlja itd. Obrishem drajvere da bih instalirao ponovo i posle restarta se pojavi ono hardware changes i trazhi mi drajvere za Audio device on High definition Audio Bus, ja probam da ih ono povuche iz windowsa ili da ih nadje s cd-a koji je doshao uz plochu ali prijavi da nema nishta i izbaci kao problem ocurred device nece raditi kako treba, potom instaliram najnovije realtec drajvere i zvuk radi 10-15 min i opet pochne bagovanje. Gde mogu da nadjem te drajvere za Audio device on High....? Ako neko mozhe da mi objasni kako da reshim problem bio bih zahvalan, poz svima
Mom burazeru se dešavalo, kada su mu stručnjaci iz lokalne firme sastavili mašinu i instalirali vindovs, da mu program za satelitsku tv kartu mjutuje zvuk čim izađe iz njega (nešto mu nisu dobro namestili satelitsku, i ona se sudarala sa zvučnom - tako nešto). Uspem ja da mu iz Riltekovog miksera pojačam zvuk, kako bi koristio neki drugi program, ali kako se izađe iz bilo kog programa, isti slučaj. Možda grešim, ali je veoma moguće da ti winamp ili nešto drugo pravi sličan problem. Probaj da učitaš u BIOS-u difolt vrednosti ili kao što reče Codeus, flešuj novi BIOS. Valjda će neko iskusniji ponuditi neko sigurnije rešenje.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.