Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
zvucnici do 100e
STRANA 1 OD 1
bratsaja zvucnici do 100e 02.04.2006. 14:55 T1617

status: user
broj poruka: 1
Ko ima neku preporuku za 5.1 zvucnike.do 100 eura?
brat saja
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Garson RE: 02.04.2006. 20:53 #5284

broj poruka: 736
Bilo shta od Altec Lansing-s za te pare.Necesh pogreshiti.

Pisko Ko prvi devojci 02.04.2006. 21:26 #5286

broj poruka: 6650
Preteče me Garson, (kad ceo dan mlatim igricu), dakle, Armani Lansing, a ne Genius Yumko.
Evo saveta (koji nećeš poslušati, ko` da vidim): odustani ti lepo od 5.1 zvučnika, to ti je jedna šugava i bezvezna mamipara na računaru. Jednostavno su efekti toliko retki kada to radi kako treba da je zanemarivo. Programeri u igricama su to odradili veoma traljavo i preko ...... Ako ti bude trebalo, a trebaće, to je stvar za standalone dvd-plejer i ostatak ukućana. Bolje je da istu količinu para slupaš u odličan 2.1 sistem zvučnika, veruj mi.
Ja sam nakon nekoliko godina Altec Lansing 251 prebacio na dvd plejer, a kupio sam za računar Altec lansing ATP-3. Iako sam svojevremeno pucao pare na 5.1 Creative kartice, pa ploču sa 5.1 zvukom, a i sada imam Audigy...
grabun Svakako 03.04.2006. 00:17 #5288

broj poruka: 105
Ako mozes da nadje u prodaji, a nesto ih nisam video u poslednje vreme, Altec Lansing 4121. Mislim da za te pare nema boljih zvucnika. To je 2.1 sistem, ali kao sto rekose ove deckonje, bolje ti je da uzmes extra 2.1 sistem, nego neki sugavi 5.1. Cena im je oko 75€.
mikenzi Re: Svakako 03.04.2006. 00:39 #5291

broj poruka: 6

:: Ako mozes da nadje u prodaji, a nesto ih nisam video u poslednje vreme, Altec Lansing 4121. Mislim da za te pare nema boljih zvucnika. To je 2.1 sistem, ali kao sto rekose ove deckonje, bolje ti je da uzmes extra 2.1 sistem, nego neki sugavi 5.1. Cena im je oko 75€

Imaju u Pc centru i kostaju 6000 dinara. Odlicni zvucnici, lep dizajn i jos vece snage. Definitivno pravi izbor
mikenzi Re: Svakako 03.04.2006. 00:39 #5292

broj poruka: 6

:: Ako mozes da nadje u prodaji, a nesto ih nisam video u poslednje vreme, Altec Lansing 4121. Mislim da za te pare nema boljih zvucnika. To je 2.1 sistem, ali kao sto rekose ove deckonje, bolje ti je da uzmes extra 2.1 sistem, nego neki sugavi 5.1. Cena im je oko 75€

Imaju u Pc centru i kostaju 6000 dinara. Odlicni zvucnici, lep dizajn i jos veca snaga. Definitivno pravi izbor
nimarko ... 03.04.2006. 18:46 #5307

broj poruka: 40
Slazem se sa ostalima da je bolje uzeti dobar 2.1, nego sugavi 5.1. To kazem iz iskustva, jer sam se presao pa uzeo budjavi 5.1, koji zvuci mnogo losije od 2.1 sa istom cenom.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs