poz! Instalirao sam juce bluesoleil,i posle toga primetim da nemam zvuk,izbrisao sam ga ,al opet isto.Kada odem u master volume,pomeranjem klizaca za jacinu tona cuje se piskav zvuk kao da prijavljuje gresku,ima li ko kakav predlog?
Kada pomeraš klizač mastera i treba da se čuje `dong` zvuk. Da ti nije mutovan ili skroz smanjen wave ? Otvori Volume Control i proveri. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Resio sam,instalirao sam hd audio realtek drajver :: Poz :: :: :: :: Dobro, najnoviji je 2.18 (za sve novije on-board Realtek sound cards). Imaj na umu da nakon svake (re)instalacije Realtek-ov drajver vraca kartu na default (stereo, no effects itd.).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.