Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
z2300 ili neki drugi?
STRANA 1 OD 1
limunche z2300 ili neki drugi? 09.03.2009. 23:40 T16051

status: user
broj poruka: 426
planiram da uzmem ove zvucnike i procitao sam dosta pozitivnih komentara, ali ima i ljudi koji kazu da nisu bas nesto, da su srednji tonovi jako osiromaseni itd...zanima me, posto 10 000 rsd ipak nisu tako male pare, da li postoji bolja kupovina? u obzir dolaze iskljucivo 2.1 ili 2.0
imao sam 5.1 blueberry sw m50 i nisam bio bas odusevljen, ali nemam ni u bobi mesta za 5.1 sistem.
ps zvucnici bi do daljnjeg dok ne skupim kintu svirali na integrusi a kasnije bi pala neka jeftinija Creative kartica

hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 09.03.2009. 23:41 #101855

broj poruka: 12057

Ako si se naoštrio na 2.1 sistem, za te pare su najbolji.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

limunche re 09.03.2009. 23:45 #101857

broj poruka: 426
u bre, Bax, kao da si mi stajao iza ledja dok sam kucao...pa nije da sam se naostrio nego kazem da nemam gde da stavim 5.1...hteo sam samo da mi neko licno kaze `dobri su uzimaj`, i naravno, pre nego ih kupim put pod tockove i do druga da ih cujem uzivo!
hvala jos jednom!

drzacomp blisko temi... 10.03.2009. 01:22 #101873

broj poruka: 359
kad pomenu uzimanje zvucne krtice i zvucnog sistema hteo bih da primetim da mi se cini da je za dobar zvuk bitniji sam sistem od krtice (nije bas uporedivo, ali izmedju te dve stvari uvek bih jurio dobre zvucnike nego dobru karticu). naravno, sve ima svoje...
Sub-Z Najpametnije ti je da cujes zvucnike pre kupovine... 10.03.2009. 01:35 #101875

broj poruka: 1621
Uvek ce biti onih koji kazu da su super i onih koji ih pljuju. Jas sam pre 6 godina uzeo X-640. Zvucali su mi bolje od tada aktuelnih Creative Inspire(5700 model, cini mi se), koji su mi zvucali plasticno. Po meni, sto se tice kompjuterskih zvucnika(znaci ne racunam Advanced Acoustics, Bose, Yamaha, Mission i ostale perverzije), Logitech je vrh. Nego, jel zna neko sta je bilo sa Klipsch zvucnicima kod nas? Secam se reviewa u Gamer-u, tamo negde 2001...bruka(i para). Jedno vreme mi ih je burazer iz US bas hvalio...dosta su se prodavali tamo...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs