Koje od ovih zvucnika uzeti,jeste da sam vam dao malo veci izbor ali bih vas molio za odgovor,ja ustvari trazim jako jake zvucnike,da mi sruse plafon na glavu i polome prozore,da li su neki od ovih takvi!!! HOCU DA OGLUVIM
Ali najblize tome ti je Z2300. 100 W vise od Microlaba. Sto se mc tice, cuo sam dosta kritika na racun njihovih 5.1 sistema,ali za SOLO stvarno ne znam. Genius k`o Genius, kad pravis 3453 razna uredjaja,tesko da ce neki da bude vrh. Ali mozda neko i ma drugih iskustava....
Pufi bez razmisljanja Genius 5000...Posjedujem ih skoro godinu i po dana...Znaci zvucnici ne da se dobro i glasno cuju nego izuvaju...Iskreno volim da slusam glasnu muziku i mozda sam najvise ih pojacao do pola...Nisam vise smio jer se bojim da cu srusiti zgradu......Sad ozbiljno ti zvucnici su za svaku preporuku,dobar cist zvuk,jak bas,lijepi na izgled,imas daljinski...Znaci topla preporuka...Vrijede svaku paru...
Logitech serija Z, samo jedna rec = VRH! Ne stedi pare, sad ces da uzmes zvucnike i ko zna kad ponovo, bolje se strpi jos malo za tih 20e i kupi ih. Ja imam, do duse Z5500, `otpada plafon`, svi u toj seriji su bas jaki!
Pa po nekom pravilu trebalo bi da je 5005 malo bolji od 5000 posto je novija serija...Ja licno to ne znam jer nisam probao ove 5005...Ali ako su i makar malo bolji od 5000 vrijedi ih uzeti...Ako hoces da ogluvis ovi 5000 su ti najbolji,neces imati potreba ni da pojacavas preko 50%...Veruj mi znam sta pricam....Slobodno uzimaj i ne razmisljaj...
A za sta ti trazis zvucnike ? Ako je za muziku, moj savet ti je SOLO7 ! Najbolje bi bilo da poslusas par favorita pa da vidis sam sta ti odgovara, to sto logitech ima `100W vise` moze macku o rep da se obrise .) Ako ti treba za muziku, po meni su SOLO7 najbolji od svih pomenutih. E sad, ako ti treba nesto sto ce da ti rushi zidove, onda u sirokom luku zaobidji kompjuterske zvucnike (Logitech i Genius to svakako jesu, sta god drugi mislili) i pogledaj neki Hi Fi sistem. naravno, moraces jos malo da se isprsis :)
`Ako trazite nesto ozbiljnije za ove pare mozete kupiti MNOGOOO bolje zvucnike...bas je preglasan(ali mislim PREGLASAN) a visoki tonovi su preostri,srednji se onda skoro ni ne cuju...ja sam ih uzeo i odmah sutradan vratio... Microlab solo 2 mnogo ozbiljniji i neuporedivo bolji zvucnici za manje pare...pozzz`
Ja sam vec u nekoj temi rekao, cuo sam samo jedne Microlab zvucnike i Z-5500 ima 2x losiji zvuk od njih, dzaba `snaga` kada ne mozes da slusas toliko glasno u kuci .. Microlab koji sam ja cuo zvuci lepse od Z-5500. A u pitanju je neki 2.0
I da, slazem se. Za muziku Logitech nije nesto osim ako ne slusas neki rap ili tako nesto `bass heavy` gde ti ni ne trebaju srednji tonovi.
Ako hoces da ti lupa u glavi kupi slusalice, em neces uznemiravati okolinu em nista neces cuti, em ti se komsije nece drate, @Bax iz tog istog serijala, ja sam Sotir zvani djubre stara majko (Bata)
Sto se tiče Genius 5005 extra snazni su nisam ih odvćo više od pola samo što su mi se pokvarili posle 6 meseci,a onda kada su mi ga popravili onda je radio 2 dana pa jedan neradi i tako jedno mesec dana dok ponovo nisu skroz crkli i evo sada rade oko pola meseca savršeno da kucnem u drvo,sad pitanje je dali sam ja ubo loš primerak ili su svi ovakvi. Black Wolf
Potenciometar batice za sta on sluzi? Ima na jednom od satelita lepo da se podesi odvojeno visi odvojeno nizi tonovi pa se nasteluje...Mislim ja sam stvarno audiofil imam Marantza i JBL set da sad ne ispadne da se hvalim i znam sta je kvalitetan zvuk ali Altec Lansing je za postovanje firma bar sto se tice komp ozvucenja i za male pare relativno se dobija bas kvalitetna i izdrzljiva stvarka. Ove druge necu da kudim,ali iz svog iskustva toplo preporucujem ovu marku. I da, ne znam kome jos smeta jak bas,pa bas po tome je odlika muzike kompijuterske,lako je napraviti i dobiti visoke i srednje tonove,majstorstvo je stvoriti dubok i prodoran bas a ako je preglasno potenciometar u prstice pa samnjis bas.
`lako je napraviti i dobiti visoke i srednje tonove...`
21.02.2009. 02:13
status: user broj poruka: 4843
E to bas ne mogu da prihvatim, svi zvucnici za pc koje sam cuo imali su bas kojim mozes da propadnes u podrum, a srednji i visoki tonovi su go q... sto se ne popravlja potenciometrima. Pa valjda znam da okrenem dugme. Ako znas neke koji imaju dobre sve fr. range-ove kazi koji su to, s tim sto meni treba 5.1 sistem sa digitalnim ulazom sa nekom normalnom cenom. -ShonE- me je uputio, ali kad sam video cenu...
CITIRAM: Koje od ovih zvucnika uzeti,jeste da sam vam dao malo veci izbor ali bih vas molio za odgovor,ja ustvari trazim jako jake zvucnike,da mi sruse plafon na glavu i polome prozore,da li su neki od ovih takvi!!! HOCU DA OGLUVIM...
Prema tome nek sam odluci dali smo mu nase predloge. Moj licni Altec Lansing ipak nije to badava odabir Sidnejske opere :) :) :)
Kad su kompjuterski zvucnici u pitanju, nema zamene kad je u pitanju Logitech. Isprsi se za tih 20 evra vise, veruj mi neces zazaliti, pogotovo kad uzimas uopste u obzir to smece od Geniusa koje je prepakovani Xwave... Genius ne zna da napravi jednu dobru komponentu, a kamoli dobar zvucni sistem...
Poslusaj lepo savete ovih nekoliko ljudi koji ti iz iskustva kazu: UZMI Z2300... Ja ti licno garantujem da su bolji od svih tih koje si naveo, i licno ti garantujem da ces se oduseviti i cistocom a bogami i jacinom zvuka...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.