Kupio sam pre 15-20 dana Logitech Z-5500 zvucnike!!! Extra su,nije stvar u tome,nego... 1) 2 dana pre nego sto sam ih kupio kostali su 30000din,a na dan kupovine 48000din,zbog skoka evra itd... 2) Dakle,za tih 15-20 dana sam ih do max-a slusao ukupno 10 min (da vidim sta mogu)! uglavnom ih pustim do pola,jer je to granica da mi ne padne komad plafona na glavu! Juce sam izvalio da mnogo bruje,tj. woofer bruji,kao da se mambrana odvalila,pa udara u nesto!!!odvratan zvuk!!! Jel moguce da su produvali??? Sta da radim!! Jedva sam skupio pare da ih kupim,a sad ovo sranje!!! Neki savet???
...ako nonstop bruji, nije sigurno produvao, nego vrlo moguce pojacalo propusta frekvenciju naponske mreze od 50Hz pa ti to smeta, a uz to ako udara od nesto, vrlo moguce da pusta negde i jednosmernu struju, pa navlaci membranu zvucnika na jednu stranu... Jbg, to je sto ja znam, a sad dal je tako, ne znam, ne mogu da ih cujem niti vidim, pozz...
:: ...ako nonstop bruji, nije sigurno produvao, nego vrlo moguce pojacalo propusta frekvenciju naponske mreze od 50Hz pa ti to smeta, a uz to ako udara od nesto, vrlo moguce da pusta negde i jednosmernu struju, pa navlaci membranu zvucnika na jednu stranu... Jbg, to je sto ja znam, a sad dal je tako, ne znam, ne mogu da ih cujem niti vidim, pozz..
...cini mi se da na Woofer imas duze garanciju od satelita, a i u Wooferu ti se nalazi pojacalo, ja bih to odneo u servis, valjda ti je jos pod garancijom, ne znam tacno koliko daje koja firma, ali trebalo bi barem mesec dana na Woofer i 7 dana na satelite!
:: ...cini mi se da na Woofer imas duze garanciju od satelita, a i u Wooferu ti se nalazi pojacalo, ja bih to odneo u servis, valjda ti je jos pod garancijom, ne znam tacno koliko daje koja firma, ali trebalo bi barem mesec dana na Woofer i 7 dana na satelite :: :: Pozz..
Na papiru ima garancija od 2 godine... nema posebno za woofer a posebno sa patuljke... Pretpostavljam da je to sto ti kazes neka firmina mini garancija na ispravnost uredjaja,al ne pise mi nigde!!!
...pa ne znam sta da ti kazem za garanciju, ali znam zasigurno da je za Woofer garancija duza ako je u njemu pojacalo! A vecina zvucnih sistema 2.1, 4.1 i 5.1 ima integrisano pojacalo u Woofer! Tako da bi Woofer treba da odneses u servis...
:: :: Kupio sam pre 15-20 dana Logitech Z-5500 zvucnike!!! Extra su,nije stvar u tome,nego.. :: 1) 2 dana pre nego sto sam ih kupio kostali su 30000din,a na dan kupovine 48000din,zbog skoka evra itd.. Nije zbog skoka evra nego zato sto je 20. januara stigao dopis da Lodzitek podize cene SVIH svojih proizvoda od 25-50%. Logitech Wave tastaturu si do 22.-23. januara mogao da nadjes za 3000-3500 din sada je 4000-5000 dinara zavisi gde je pazaris.
:: 2) Dakle,za tih 15-20 dana sam ih do max-a slusao ukupno 10 min (da vidim sta mogu)! uglavnom ih pustim do pola,jer je to granica da mi ne padne komad plafona na glavu! Juce sam izvalio da mnogo bruje,tj. woofer bruji,kao da se mambrana odvalila,pa udara u nesto!!!odvratan zvuk!!! Jel moguce da su produvali??? Sta da radim!! Jedva sam skupio pare da ih kupim,a sad ovo sranje!!! Neki savet??? Imas garanciju,nosi ih u servis. Sta bi drugo?
:: ...pa ne znam sta da ti kazem za garanciju, ali znam zasigurno da je za Woofer garancija duza ako je u njemu pojacalo! A vecina zvucnih sistema 2.1, 4.1 i 5.1 ima integrisano pojacalo u Woofer! Tako da bi Woofer treba da odneses u servis.. :: :: Pozz..
AAAA,poludecu... kako da izdrzim bez zvucnika!!! a stare sam bacio(prodao)... jbt... Sta god da kupim,uvek moram da reklamiram itd... Prosle godine ASUS 8800GT TOP,pa BIOS pukne na ASUS-u P5E,pa sad ovo... uzas!!!
:: :: :: :: :: Kupio sam pre 15-20 dana Logitech Z-5500 zvucnike!!! Extra su,nije stvar u tome,nego.. :: :: 1) 2 dana pre nego sto sam ih kupio kostali su 30000din,a na dan kupovine 48000din,zbog skoka evra itd.. :: Nije zbog skoka evra nego zato sto je 20. januara stigao dopis da Lodzitek podize cene SVIH svojih proizvoda od 25-50% :: Logitech Wave tastaturu si do 22.-23. januara mogao da nadjes za 3000-3500 din sada je 4000-5000 dinara zavisi gde je pazaris :: :: :: 2) Dakle,za tih 15-20 dana sam ih do max-a slusao ukupno 10 min (da vidim sta mogu)! uglavnom ih pustim do pola,jer je to granica da mi ne padne komad plafona na glavu! Juce sam izvalio da mnogo bruje,tj. woofer bruji,kao da se mambrana odvalila,pa udara u nesto!!!odvratan zvuk!!! Jel moguce da su produvali??? Sta da radim!! Jedva sam skupio pare da ih kupim,a sad ovo sranje!!! Neki savet??? :: Imas garanciju,nosi ih u servis :: Sta bi drugo :: :: :: DaSickSyste ::
Nosicu ga ja u servis,nego da me ne napuse i kazu kako taj kvar ne spada pod garanciju i tra-la-la-la-la... jbt,dam 50000din i na kraju blejim i nerviram se!!! uzas!!!
:: Nosicu ga ja u servis,nego da me ne napuse i kazu kako taj kvar ne spada pod garanciju i tra-la-la-la-la... jbt,dam 50000din i na kraju blejim i nerviram se!!! uzas!! Da te napuse??? Ti imas 2 godine garancuju na te zvucnike.Ako ih nisi fizicki ostetio ili otvarao moras da dobijes nove. Ako kojim slucajem odbiju reklamaciju(u sta cisto sumnjam) pomeni trzisnu inspekciju i videces kako ces dobiti nove uz izvinjenje. Ako ti zvucnici imaju potenciometar npr 1-10 garancija ti ne vazi samo za skalu 1-3 nego za svih 10...Znaci ti te zvucnike mozes da slusas naredne dve godine koliko god glasno hoces i to ti je u garanciji,jer je to predvideo proizvodjac tj. Logitech. Zucnike u ruke i u servis.
...upravo to, ja vec 6godina imam Altec Lansing AVS500 i prezadovoljan sam sa njima, 4.1 sistem za komp ubilo se! Jest da je samo 40W, ali samo da znas kakvih 40W, zvuk kao suza... A ATP sistem je jos bolji ^^
Mali hint, kada recimo uzmes da cackas kabal koji ide iz zvucne karte u woofer ili neko HiFi pojacalo dolazi do brujanja i puckanja, isto je ako je kabal defektan pa povremeno gubi kontakt,... itd Ako su kablovi ok, ako si probao zvucnike na drugom kompu da bi iskljucio mogucnost riknjavanja zvucne (meni je integrisana crkla na Asus ploci, pa valjda onda svaka moze da crkne, i integrusa i bilo koja dodata u PCI slot recimo... ne znam sta ti imas....), nosi sve na reklamaciju, nema sta da se nerviras Pozz
Hope is the first step on the road to disappointment.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.