Cuo sam neke Microlab 2.0 zvucnike, jako dobro zvuce, mnogo lepse od Logitech-a, ako nista drugo bar imaju srednje tonove koji su kod Logi-a totalno zaguseni.
2300 su jaci, imaju i dosta jak bas. Sad ukoliko ne slusas glasno muziku i nemas prilike da to cesto radis, ja mislim da je bolje da uzmes Microlab.
Sve zavisi sa kojim logitechovim zvucnicima ih poredis. Z2300 se naprotiv ne uzimaju zbog jacine, vec zbog cistine zvuka, i cisto sumnjam da su losiji od tih microlab... __________________ Scourge of PCBerza
:: Cuo sam neke Microlab 2.0 zvucnike, jako dobro zvuce, mnogo lepse od Logitech-a, ako nista drugo bar imaju srednje tonove koji su kod Logi-a totalno zaguseni :: :: 2300 su jaci, imaju i dosta jak bas. Sad ukoliko ne slusas glasno muziku i nemas prilike da to cesto radis, ja mislim da je bolje da uzmes Microlab.
Sta si odlucio koje ces da kupis, pitam te posto i ja imam isto dilemu dosta ljudi mi preporucuje solo-7c, ali meni se nekako vise svidja logitech, mada nisam cuo solo-7c
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.