Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Logitech Z2300
STRANA 1 OD 1
Kovle Logitech Z2300 16.02.2009. 03:11 T15475

status: user
broj poruka: 976
Nameracio sam se na ove zvucnike. Kostaju oko 11.500, imaju THX i kao 200W RMS. Kakva su vasa iskustva sa njima vredi li ih kupovati, ima li nekih boljih za ovu cenu. Trebaju mi najvise za muziku i za TV karticu a filmovi igrice to manje. I da li vredi da se malo `ispruzim` za G51. Mada po mom misljenju bolje uzeti kvalitetniji 2.1 sistem nego 5.1. unapred hvala na svim predlozima, sugestijama...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 16.02.2009. 03:36 #96935

broj poruka: 12057

Nema greške sa Logi Z serijom.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Daum ... 16.02.2009. 05:09 #96939

broj poruka: 12796
Imam doticne zvucnike vec 2 godine, i nemam najmanji problem sa njima, niti mogu da se najmanje pozalim na njih. Bolji izbor definitivno od G51. G51 kad skupi svih 5 zvucnika je jak kao Z2300, u prevodu, nije jaci od Z2300...

Samo ih uzmi, prijatno ces se iznenaditi...

zzarko Re: ... 16.02.2009. 09:49 #96947

broj poruka: 128

I ja kad sam kupovao dvoumio sam se, ali sam ipak na kraju uzeo bas taj model.

Nisam ni najmanje zazalio, odlicni su.

Uzmi ih i uzivaj u kvalitetnom zvuku.

:: Imam doticne zvucnike vec 2 godine, i nemam najmanji problem sa njima, niti mogu da se najmanje pozalim na njih. Bolji izbor definitivno od G51. G51 kad skupi svih 5 zvucnika je jak kao Z2300, u prevodu, nije jaci od Z2300..
::
:: Samo ih uzmi, prijatno ces se iznenaditi..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
Pisko Ma ima primedbi, ima 16.02.2009. 10:16 #96951

broj poruka: 6650
Imam samo jedno pitanje i premedbu, a to su dve stvari:
1. jesi li podstanar?
2. živiš li u soliteru sa stanovima ispod, iznad i pored?
3. voliš li da se seliš?
Zezam se, ako imaš para a nisi zaluđen za Altec Lansing... uzimaj. (al` ovo gore da ti bude na pameti ipak).
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Ognjeni Re: Logitech Z2300 16.02.2009. 11:24 #96956

broj poruka: 4521
Bez razmisljanja G51 !!!....

z2300 su brutalni 2.1 zvucnici i svima sam ih preporucivao ali se posle njih pojavio i u toj cenovnoj `klasi ` je G51.....malo manje izlazne ukupne snage ali ipak 5.1..brutalni zvucnici..preporuka.

Ajd uzdravlje :)

:: Nameracio sam se na ove zvucnike. Kostaju oko 11.500, imaju THX i kao 200W RMS. Kakva su vasa iskustva sa njima vredi li ih kupovati, ima li nekih boljih za ovu cenu. Trebaju mi najvise za muziku i za TV karticu a filmovi igrice to manje. I da li vredi da se malo `ispruzim` za G51. Mada po mom misljenju bolje uzeti kvalitetniji 2.1 sistem nego 5.1. unapred hvala na svim predlozima, sugestijama..
Kovle Re: Ma ima primedbi, ima 16.02.2009. 11:38 #96958

broj poruka: 976
E ovako:
1. Podstanar nisam
2.Da ali zivim u zgradi sa cetiri sprata
3.Pa ne volim bas.
Pa iskreno najvise volim logitech, mada reko ajd da vidim da li ima nekih drugih predloga. Ali izgleda da kupujem bas ove, razmislicu jos malo mada ste me ubedili. A ti ognjeni mi sad preporucujes G51, a sto ih pominjes sad se opet dvoumim. xaxa
Jel bi bilo pozeljno kupiti i posebno zvucnu karticu za njih ili se dobro cuju i na ovoj integrisanoj na ploci, ploca mislim da nije losa P5K-E. A ako bi bilobolje kupiti zvucnu koju mi preporucujete negde do ajde 50 evra ili ako mogu i malo jeftinije da prodjem a da kartica ne bude najgore kinesko go*no

:: Imam samo jedno pitanje i premedbu, a to su dve stvari
:: 1. jesi li podstanar
:: 2. živiš li u soliteru sa stanovima ispod, iznad i pored
:: 3. voliš li da se seliš
:: Zezam se, ako imaš para a nisi zaluđen za Altec Lansing... uzimaj. (al` ovo gore da ti bude na pameti ipak)
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ognjeni Re: Re: Ma ima primedbi, ima 16.02.2009. 12:18 #96961

broj poruka: 4521
hehe..ma nemas sta da se dvoumis...veruj mi kazem ti...prvo sam z2300 preporucivao jer su stvarno brutalni i znam....ali za te pare se pojavio G51 koji je skoro iste snage a kvaliteta sigurno + 5.1 zvucnici...

gledanje filmova, igranje igrica....muzike...ma svega, ne moze da se poredi na 2.1 i na 5.1....99 x bolje , extra kad gledas filmove ili igre ..pa se okreces , prsti, puca, explodira na sve strane ne znas odakle ko nalece vise .)

Kupi Creative Xi-fi extreme audio ..30-40e je, imam je i odlicna...a prethodna mi je bila Creative sound blaster 5.1 platinum...cak i izmedju njih se oseti razlika a da ne govorim izmedju integruse te tvoje i Xi-Fi......

uzmi ovo dvoje i uzivaces .)

Ajd uzdravlje :)

:: E ovako
:: 1. Podstanar nisa
:: 2.Da ali zivim u zgradi sa cetiri sprat
:: 3.Pa ne volim bas.
:: Pa iskreno najvise volim logitech, mada reko ajd da vidim da li ima nekih drugih predloga. Ali izgleda da kupujem bas ove, razmislicu jos malo mada ste me ubedili. A ti ognjeni mi sad preporucujes G51, a sto ih pominjes sad se opet dvoumim. xaxa
:: Jel bi bilo pozeljno kupiti i posebno zvucnu karticu za njih ili se dobro cuju i na ovoj integrisanoj na ploci, ploca mislim da nije losa P5K-E. A ako bi bilobolje kupiti zvucnu koju mi preporucujete negde do ajde 50 evra ili ako mogu i malo jeftinije da prodjem a da kartica ne bude najgore kinesko go*n
:: :: Imam samo jedno pitanje i premedbu, a to su dve stvari
:: :: 1. jesi li podstanar
:: :: 2. živiš li u soliteru sa stanovima ispod, iznad i pored
:: :: 3. voliš li da se seliš
:: :: Zezam se, ako imaš para a nisi zaluđen za Altec Lansing... uzimaj. (al` ovo gore da ti bude na pameti ipak)
:: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: ::
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs