Stvarno ako tu nemaju a cenovnik su ažurirali `danas`, ja bi im zatvorio radnju na mesec dana. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Koliko sam ja cuo, ATP3 se vec neko vreme ne proizvodi
05.02.2009. 16:30
status: user broj poruka: 1013
Koliko sam ja cuo, ATP3 se vec neko vreme ne proizvodi (preko godinu dana), prema tome i ne prodaje (mada ga neki nude na ITSVET...). Ima naslednika, model koji je maltene isti ali ima koji W vise i naziv mu je VS 4121. Imam ga i extra je
i extra su pre neki dan podjem da kupim sestri jedan par i nema nigde ne trazi novo dzaba,uzmem VS 4121 i odusevim se bolji su nego atp3 mozda ne bas dizajnerski kao atp3 ali ilaju jaci i dublji bas. preporuka VS 4121
Ovako ATP3 nov da nadjes je skoro nemoguce (znam jer sam ja jurio davno) a i sem toga ako je pc*entar ne isplati se. Uzmi vs4121 ili 4221 (sa daljincem i neces se pokajati.)
I meni su pricali da prosle godine da se ne proizvode i da nema sanse da se nadju ali... Posle 10ak dana i brdo telefonskih razgovora ja ih nadjem u PC Practic -u , zadnji komad. Mora da mogu da se nadju negde jos uvek. ATP 3 rulez , za te pare taj kvalitet nema nigde. 2421 su naslednici i verovatno su OK ali , ako ATP 3 zadnjih ne znam ni sam koliko godina imaju istu cenu i ne pada to ti sigurno nesto govori :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647172. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.