Kupio bih neku zvucnu karticu ali ne znam koju i do koliko para.Meni treba za povezivanje klavijature sa kompom i koji softver mi treba za pravljenje muzickih aranzmana.Hvala
Pa, ja bih ti preporucio, sto se tice zvucne, da uzmes, barem za pocetak neku CREATIVE iz serije AUDIGY, a softver: obavezno SoundForge, i recimo FrutyLoops ili sl. -ShonE-
Definitivno su najbolje! Mozes da uzmes i neku obicnu Sounblaster Live! koja ne prelazi 40 evra, ali ako hoces nesto ozbiljinije da radis, moj savet ti je Creative SB Audigy 2 ZS koja je oko 60 evra. Sto se softvera tice, sve zavisi od toga sta si koristio i kakva iskustva imas sa tim. Za pocetak je odlican fruttyloop studio!
Broj postavljenih tema: 60377. Broj poslatih odgovora: 647208. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.