Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Zvucnici do 70 eura
STRANA 1 OD 1
Dragot Zvucnici do 70 eura 27.01.2009. 18:50 T14949

status: user
broj poruka: 1149
Koje mi zvucnike predlazete do 70 eura?
Ja sam gledo Logitech x-540 .
Znaci hocu da se lepo cuju i da lepo izgledaju eventualno da imaju daljinac...

Hvala !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliBaneBG Bez pogovora! 27.01.2009. 18:54 #92655

broj poruka: 487
X-540
Imaju da se nadju i za manje od 70 jura a ODLICNI SU!
Njih koristim, cisto da znas da ne pricam na prazno.
Fenomenalni su zvucnici, jedino sa cime bi mozda mogao da imas problema su kablovi, posto su se neki ljudi zalili da su kratki...inace nema sta da se zameri!

==========
BLEJA:)))

nesa23c X-530 27.01.2009. 20:44 #92707

broj poruka: 352
Ja sam se dvoumio između x530 i x540,ali sam kupio x530...nekako su mi lepši!Kupio sam ih sestri,ja imam X-Wave maestro 1,koji navodno imaju 160wRMS,ovi logitech-ovi imaju 70w čuju se skoro isto,jedino je na x-wave-u malo snažniji bas,ali logitech imaju čistije satelite.
Pre nego što sam ih kupio gledao san na youtube-u prikaz x-540 i x-530 to su bukvalno isti zvučnici sam malo drugačije izgledaju,a to je već stvar ukusa...
Sve u svemu koje god od ova dva modela da uzmeš nećeš se pokajati jer su ubedljivo najbolji za te pare...
Pozdrav

pufi re 27.01.2009. 20:48 #92711

broj poruka: 2196
X530 ili X540 VRH ZVUCNICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!!

Dragot re 27.01.2009. 21:08 #92721

Uzecu onda X-540!!!
Gde ima da se kupe najeftinije???

MaliBaneBG Re: re 27.01.2009. 21:18 #92726

IT svet kaze Pyramid (na sajmu) a PCBerza Control Point...
PoZ

==========

:: Uzecu onda X-540!!
:: Gde ima da se kupe najeftinije??
::
Nikopol74 Re: Zvucnici do 70 eura 27.01.2009. 21:31 #92728

broj poruka: 362
I ja imam x-540. Jedina razlika u odnosu na x-530 je sto x-540 imaju zastitnu mrezicu na satelitima. Odlican je zvuk, ja moje teram na X-fi music i prezadovoljan sam.

Ali kablovi su bas kratki za prednje satelite, dok su za zadnje dosta duzi. Da ne otvaram novu temu (ako ne moram), jel zna neko kako da produzim kablove za zvucnike? Nisam vican elektronici i spajanju kablova, ali ako nema laksi nacin, mozda neko zna da li mogu sa nekim produzecima za cinceve?

life`s a bitch...and then you die.

:: Koje mi zvucnike predlazete do 70 eura
:: Ja sam gledo Logitech x-540
:: Znaci hocu da se lepo cuju i da lepo izgledaju eventualno da imaju daljinac..
:: Hvala
MaliBaneBG Re: Re: Zvucnici do 70 eura 27.01.2009. 21:41 #92730

Ja sam tako produzavao zadnje kada mi je trebalo...i iskreno-zajebi:)
Doduse ja sam uzeo neke najciganskije ali jedan zvucnik nije radio, tj jedan kabli nije radio...ne znam za produzavanje doduse...
E da, zvao bih ja tebe ali sam imao neq frq opasnu, ne pitaj, pricacu ti...
PoZ

==========

:: I ja imam x-540. Jedina razlika u odnosu na x-530 je sto x-540 imaju zastitnu mrezicu na satelitima. Odlican je zvuk, ja moje teram na X-fi music i prezadovoljan sam
:: Ali kablovi su bas kratki za prednje satelite, dok su za zadnje dosta duzi. Da ne otvaram novu temu (ako ne moram), jel zna neko kako da produzim kablove za zvucnike? Nisam vican elektronici i spajanju kablova, ali ako nema laksi nacin, mozda neko zna da li mogu sa nekim produzecima za cinceve
:: life`s a bitch...and then you die
:: :: Koje mi zvucnike predlazete do 70 eura
:: :: Ja sam gledo Logitech x-540
:: :: Znaci hocu da se lepo cuju i da lepo izgledaju eventualno da imaju daljinac..
:: ::
:: :: Hvala
Sub-Z Produzavanje... 27.01.2009. 23:31 #92754

broj poruka: 1621
Ja imam X-640 i zadnje satelite sam produzio uzevsi obicne kablove za zvucnike(sa cincevima na obe strane, bas kakvi su na wooferu i kablu) i sve radi bez problema vec 3-4 godine. Kabl je od 5m, sa pozlacenim konektorima i tada je kostao nekoliko stotina din...Nemoj da uzmes neki s pijace, ali ti ne treba ni neko cudo od 50+ evrica...

Saske ... 27.01.2009. 23:44 #92756

broj poruka: 1117
ja imam X-240 koji su u sustini potpuno isti kao x-540, samo sto su 2.1 i tesko su govno, kad su dosta utisani onda se cuje strasan sum, nekako uspevaju da uhvate neke radio stanice sto mi nikako nije jasno kako im uspeva, kad se pojacaju malo vise onda probijajau...jednom recju krs, zaobilazi u sirokom luku...
mada sta god da uzmes, neces se previse usreciti sa kvalitetom....za te pare bolje da pogledas neki malo kvalitetniji 2.1 sistem...
i takodje, pogledaj neke zvucnike od Altec Lansing-a...uvek bi pre uzeo njih nego Logitech...

Overclocking is the way of life!!!

Plamen LOGITECH Z-2300 - 100e 28.01.2009. 00:01 #92760

broj poruka: 2836
Pokusaj da nadjes LOGITECH Z-2300. Ovi zvucnici su 2.1, veoma lepog dizajna i jakog basa. Imaju 200W pravih RMS. Za oko 100e nema boljih.

Equinoxe Re: 28.01.2009. 00:41 #92768

broj poruka: 12057

Logitech X-540, nećeš se pokajati.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Nikopol74 Re: ... 28.01.2009. 13:50 #92828

@Saske

Nemas pojma cim to pricas. Slusao sam na mojim x-540 od najtiseg do najjaceg zvuka i nemaju taj sum koji ima tvoj krsh x-240. Kada vidis da 5-6 ljudi hvali neke zvucnike, malo razmisli pre nego sto nas (maltene) optuzis da smo budale. Zvuk je cist i jasan, ne probijaju uopste, nego bas suprotno, SMANJUJU bas (bar tako meni deluje kod mene) kad predjes preko recimo 50%, a vec na oko 40% ne moze da se prica koliko su glasni, pa ti vidi. Imao sam Altec Lensing 5100, bili su odlicni, ali ovi su malo bolji od njih i imaju izrazenije visoke, pa cak i srednje iako nemaju jaku tu frekvenciju.

:: ja imam X-240 koji su u sustini potpuno isti kao x-540, samo sto su 2.1 i tesko su govno, kad su dosta utisani onda se cuje strasan sum, nekako uspevaju da uhvate neke radio stanice sto mi nikako nije jasno kako im uspeva, kad se pojacaju malo vise onda probijajau...jednom recju krs, zaobilazi u sirokom luku..
:: mada sta god da uzmes, neces se previse usreciti sa kvalitetom....za te pare bolje da pogledas neki malo kvalitetniji 2.1 sistem..
:: i takodje, pogledaj neke zvucnike od Altec Lansing-a...uvek bi pre uzeo njih nego Logitech..
:: Overclocking is the way of life!!!
Nikopol74 Re: Produzavanje... 28.01.2009. 13:55 #92829

Hvala na infou. Doduse, meni je mnogo vaznije da to uradim za prednje, ali valjda je to sve isto u tom smislui. Iako to necu jos raditi, jel mozes da mi kazes sta tacno da kazem? Znam da zvuci glupo, ali ko pita ne skita:) I gde mi preporucujes da kupim to malo bolje, nije mi problem da izdvojim vise ako ce da uradi posao kako treba (BG elektronik mozda?)?

:: Ja imam X-640 i zadnje satelite sam produzio uzevsi obicne kablove za zvucnike(sa cincevima na obe strane, bas kakvi su na wooferu i kablu) i sve radi bez problema vec 3-4 godine. Kabl je od 5m, sa pozlacenim konektorima i tada je kostao nekoliko stotina din...Nemoj da uzmes neki s pijace, ali ti ne treba ni neko cudo od 50+ evrica..
Dragot re 28.01.2009. 15:22 #92851

Narucio sam u Control Point za 6.000 din !!!

Pozdrav i hvala jos jednom.

MaliBaneBG Re: re 28.01.2009. 18:59 #92955

Nije frka i uzivaj:D!!!

==========

:: Narucio sam u Control Point za 6.000 din !!
:: Pozdrav i hvala jos jednom
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs