Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
HITNO!!! ZADAVICU JE!!!
STRANA 1 OD 1
MaliBaneBG HITNO!!! ZADAVICU JE!!! 27.01.2009. 17:07 T14947

status: user
broj poruka: 487
Znaci Asus P5K, E8400, 2x1GB Geil 1066, ASUS EN9600GT 512 RAMA
KOJI MU JE?
Znaci sada sam instalirao friske XP SP3 i idu drajveri, sve po redu i instaliram najnovije za zvuk kad ono PEN*S-nema zvuka. Odem u Sounds kad kaze-nema audio device
Ja reko koji ti je mamu ti i RESTART
Opa, do jaja, ima audio device kad KU**C-ne da zvuk! Niodqda ne izilazi zvuk. Realtek ona aplikacija prijavljuje da je sve lepo prikljuceno, sve je pojacano kako doliqje-do kraja i neda zvuk...Zvucnici su Logitech X-540, pre je pravila problema toliko da nije prepoznavala prednji levi i desni ali to se resavalo ubadanjem i izbadanjem i sada sam i to probao i nece...Koji moj mu je jbt...?
Probao YouTube, one zvuke iz Sound-sa i ziq preko WMP-a i nista...
Sta da joj radim?
Mislim, dajte neq jeftinu karticu ako nista, citao sam ionako da svaka kartica ima jaci izlazni signal nego integrusa, ako ce to da resi problem ajde, nije frka, nek se nosi u boziju mater...samo da nije sqpo, ali leba vam dajte neki spas za ovo...

PoZ i leba vam brzo odg!

==========
BLEJA:)))
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mrachni Skini patch 27.01.2009. 17:10 #92609

broj poruka: 2

Skini sa Microsoft sajta patch za zvuk. Ja sam tako resio :)
SkyFire Re: HITNO!!! ZADAVICU JE!!! 27.01.2009. 17:14 #92611

broj poruka: 18472
Skini najnovije driver-e prvo pa onda probaj..Tebe zezaju driver-i!Evo poslednje verzije :

ftp://61.56.69.18/pc/audio/WDM_R214.exe

Reinstaliraj iz Device Manager-a driver-e za zvuk i instaliraj nove..
Desava se da karta zabode zbog drivera odmah posle instalacije wina..Cak mi se desavalo da moram ponovo drugi win da dizem i tek onda prodje..

Druga opcija ti je Sound Blaster Audigy Live ili Creative
Audigy SE 7.1!

I Want to believe - The truth is out there

:: Znaci Asus P5K, E8400, 2x1GB Geil 1066, ASUS EN9600GT 512 RAM
:: KOJI MU JE
:: Znaci sada sam instalirao friske XP SP3 i idu drajveri, sve po redu i instaliram najnovije za zvuk kad ono PEN*S-nema zvuka. Odem u Sounds kad kaze-nema audio devic
:: Ja reko koji ti je mamu ti i RESTAR
:: Opa, do jaja, ima audio device kad KU**C-ne da zvuk! Niodqda ne izilazi zvuk. Realtek ona aplikacija prijavljuje da je sve lepo prikljuceno, sve je pojacano kako doliqje-do kraja i neda zvuk...Zvucnici su Logitech X-540, pre je pravila problema toliko da nije prepoznavala prednji levi i desni ali to se resavalo ubadanjem i izbadanjem i sada sam i to probao i nece...Koji moj mu je jbt...
:: Probao YouTube, one zvuke iz Sound-sa i ziq preko WMP-a i nista..
:: Sta da joj radim
:: Mislim, dajte neq jeftinu karticu ako nista, citao sam ionako da svaka kartica ima jaci izlazni signal nego integrusa, ako ce to da resi problem ajde, nije frka, nek se nosi u boziju mater...samo da nije sqpo, ali leba vam dajte neki spas za ovo..
::
:: PoZ i leba vam brzo odg
:: =========
:: BLEJA:)))
BrianM 27.01.2009. 17:19 #92613

broj poruka: 178
Evo ti ovde: http://forums.majorgeeks.com/showthread.php?t=162470 , treci post - od
musksnipe-a procitaj!

pedjapop Re: HITNO!!! ZADAVICU JE!!! 27.01.2009. 17:23 #92617

broj poruka: 144
Мене је тако зајебавао онај азалиа кодек.

Veruj meni!

:: Znaci Asus P5K, E8400, 2x1GB Geil 1066, ASUS EN9600GT 512 RAM
:: KOJI MU JE
:: Znaci sada sam instalirao friske XP SP3 i idu drajveri, sve po redu i instaliram najnovije za zvuk kad ono PEN*S-nema zvuka. Odem u Sounds kad kaze-nema audio devic
:: Ja reko koji ti je mamu ti i RESTAR
:: Opa, do jaja, ima audio device kad KU**C-ne da zvuk! Niodqda ne izilazi zvuk. Realtek ona aplikacija prijavljuje da je sve lepo prikljuceno, sve je pojacano kako doliqje-do kraja i neda zvuk...Zvucnici su Logitech X-540, pre je pravila problema toliko da nije prepoznavala prednji levi i desni ali to se resavalo ubadanjem i izbadanjem i sada sam i to probao i nece...Koji moj mu je jbt...
:: Probao YouTube, one zvuke iz Sound-sa i ziq preko WMP-a i nista..
:: Sta da joj radim
:: Mislim, dajte neq jeftinu karticu ako nista, citao sam ionako da svaka kartica ima jaci izlazni signal nego integrusa, ako ce to da resi problem ajde, nije frka, nek se nosi u boziju mater...samo da nije sqpo, ali leba vam dajte neki spas za ovo..
:: PoZ i leba vam brzo odg
:: BLEJA:)))
MaliBaneBG LOL 27.01.2009. 17:23 #92618

Jos jedan restart i proradilo je...Uzas...
Hvala u svakom slucaju...Hvala qrcu da radi...
Sky-ovu prvu ne mogu da nadjem nigde...a ova druga-kolika mi je razlika ako mozes da mi kazes? Tj koliko dobijam na kvalitetu i veoma bitno-na jacini...
E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom?
PoZ

P.S.Hvala jos jednom svima!!!

==========

SkyFire Re: LOL 27.01.2009. 17:25 #92619

Dobices svakako u odnosu na fuckin` integrusu..To ne moze nikako da se poredi..
Bice cistiji i ostriji zvuk u svakom slucaju..
Koliko me secanje sluzi ta kartica je nekih 25 eur sto nije mnogo..

:: Jos jedan restart i proradilo je...Uzas..
:: Hvala u svakom slucaju...Hvala qrcu da radi..
:: Sky-ovu prvu ne mogu da nadjem nigde...a ova druga-kolika mi je razlika ako mozes da mi kazes? Tj koliko dobijam na kvalitetu i veoma bitno-na jacini..
:: E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom
:: Po
:: P.S.Hvala jos jednom svima!!
:: BLEJA:))
MaliBaneBG Re: Re: LOL 27.01.2009. 17:28 #92621

Ma da, to je ok. Znaci cena je skroz podnosljiva, nije to problem...Ma ne mogu vise da se nerviram svaki put kada oborim Win...Lakse je lepo ovako kao covek, imam dobru zvucnu i eto...
E da, a jel mozes da mi odg na ono drugo pitanje:)?

`E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom?`

==========

:: Dobices svakako u odnosu na fuckin` integrusu..To ne moze nikako da se poredi.
:: Bice cistiji i ostriji zvuk u svakom slucaju.
:: Koliko me secanje sluzi ta kartica je nekih 25 eur sto nije mnogo.
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Jos jedan restart i proradilo je...Uzas..
:: :: Hvala u svakom slucaju...Hvala qrcu da radi..
:: :: Sky-ovu prvu ne mogu da nadjem nigde...a ova druga-kolika mi je razlika ako mozes da mi kazes? Tj koliko dobijam na kvalitetu i veoma bitno-na jacini..
:: :: E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom
:: :: Po
:: ::
:: :: P.S.Hvala jos jednom svima!!
:: :: =========
:: :: BLEJA:))
SkyFire Re: Re: Re: LOL 27.01.2009. 17:36 #92625

Trebalo bi na jedno 4.0 Ghz optimalno..Ja bih mogao toliko da izvucem sa tvojim komponentama..Idi mic po mic.steluj i docices i ti do iste frekfencije..
Koji cooler imas?

:: Ma da, to je ok. Znaci cena je skroz podnosljiva, nije to problem...Ma ne mogu vise da se nerviram svaki put kada oborim Win...Lakse je lepo ovako kao covek, imam dobru zvucnu i eto..
:: E da, a jel mozes da mi odg na ono drugo pitanje:)
:: `E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom?
:: :: Dobices svakako u odnosu na fuckin` integrusu..To ne moze nikako da se poredi.
:: :: Bice cistiji i ostriji zvuk u svakom slucaju.
:: :: Koliko me secanje sluzi ta kartica je nekih 25 eur sto nije mnogo.
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Jos jedan restart i proradilo je...Uzas..
:: :: :: Hvala u svakom slucaju...Hvala qrcu da radi..
:: :: :: Sky-ovu prvu ne mogu da nadjem nigde...a ova druga-kolika mi je razlika ako mozes da mi kazes? Tj koliko dobijam na kvalitetu i veoma bitno-na jacini..
:: :: :: E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom
:: :: :: Po
:: :: ::
:: :: :: P.S.Hvala jos jednom svima!!
:: :: :: =========
:: :: :: BLEJA:))
MaliBaneBG Re: Re: Re: Re: LOL 27.01.2009. 17:40 #92628

Ma box. U svakom slucaju bih uzeo bolji, ne bih polazio u tu avanturu bez njega...Mislio sam da ne moze toliko sa ovom plocom, nesto sam skapirao da bas i nije klokerska...
Ma problem je sto nemam pojma sta i gde ide, bookovao sam neq stranicu gde ste piskarali kako se testira ali za klokovanje ne znam ni gde se to radi ni kako. Pogotovo mi nije jasnan fazon sa memorijom i voltazama:(...

==========

:: Trebalo bi na jedno 4.0 Ghz optimalno..Ja bih mogao toliko da izvucem sa tvojim komponentama..Idi mic po mic.steluj i docices i ti do iste frekfencije.
:: Koji cooler imas
:: :: Ma da, to je ok. Znaci cena je skroz podnosljiva, nije to problem...Ma ne mogu vise da se nerviram svaki put kada oborim Win...Lakse je lepo ovako kao covek, imam dobru zvucnu i eto..
:: :: E da, a jel mozes da mi odg na ono drugo pitanje:)
:: :: `E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom?
:: :: :: Dobices svakako u odnosu na fuckin` integrusu..To ne moze nikako da se poredi.
:: :: :: Bice cistiji i ostriji zvuk u svakom slucaju.
:: :: :: Koliko me secanje sluzi ta kartica je nekih 25 eur sto nije mnogo.
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: Jos jedan restart i proradilo je...Uzas..
:: :: :: :: Hvala u svakom slucaju...Hvala qrcu da radi..
:: :: :: :: Sky-ovu prvu ne mogu da nadjem nigde...a ova druga-kolika mi je razlika ako mozes da mi kazes? Tj koliko dobijam na kvalitetu i veoma bitno-na jacini..
:: :: :: :: E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom
:: :: :: :: Po
:: :: :: ::
:: :: :: :: P.S.Hvala jos jednom svima!!
:: :: :: :: =========
:: :: :: :: BLEJA:))
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: LOL 27.01.2009. 18:55 #92656

Heheheheh..Kad odlucis da kloknes javi se pa cemo namestiti...

:: Ma box. U svakom slucaju bih uzeo bolji, ne bih polazio u tu avanturu bez njega...Mislio sam da ne moze toliko sa ovom plocom, nesto sam skapirao da bas i nije klokerska..
:: Ma problem je sto nemam pojma sta i gde ide, bookovao sam neq stranicu gde ste piskarali kako se testira ali za klokovanje ne znam ni gde se to radi ni kako. Pogotovo mi nije jasnan fazon sa memorijom i voltazama:(..
:: :: Trebalo bi na jedno 4.0 Ghz optimalno..Ja bih mogao toliko da izvucem sa tvojim komponentama..Idi mic po mic.steluj i docices i ti do iste frekfencije.
:: :: Koji cooler imas
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Ma da, to je ok. Znaci cena je skroz podnosljiva, nije to problem...Ma ne mogu vise da se nerviram svaki put kada oborim Win...Lakse je lepo ovako kao covek, imam dobru zvucnu i eto..
:: :: :: E da, a jel mozes da mi odg na ono drugo pitanje:)
:: :: :: `E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom?
:: :: :: =========
:: :: :: BLEJA:))
:: :: :: :: Dobices svakako u odnosu na fuckin` integrusu..To ne moze nikako da se poredi.
:: :: :: :: Bice cistiji i ostriji zvuk u svakom slucaju.
:: :: :: :: Koliko me secanje sluzi ta kartica je nekih 25 eur sto nije mnogo.
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: :: Jos jedan restart i proradilo je...Uzas..
:: :: :: :: :: Hvala u svakom slucaju...Hvala qrcu da radi..
:: :: :: :: :: Sky-ovu prvu ne mogu da nadjem nigde...a ova druga-kolika mi je razlika ako mozes da mi kazes? Tj koliko dobijam na kvalitetu i veoma bitno-na jacini..
:: :: :: :: :: E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom
:: :: :: :: :: Po
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: P.S.Hvala jos jednom svima!!
:: :: :: :: :: =========
:: :: :: :: :: BLEJA:))
MaliBaneBG Re: Re: Re: Re: Re: Re: LOL 27.01.2009. 19:08 #92662

OK, hvala.
Samo jos jedno pitanje-jel ce biti ok CM Hyper TX2? Da znam sta da uzmem...
PoZ

==========

:: Heheheheh..Kad odlucis da kloknes javi se pa cemo namestiti...
:: :: Ma box. U svakom slucaju bih uzeo bolji, ne bih polazio u tu avanturu bez njega...Mislio sam da ne moze toliko sa ovom plocom, nesto sam skapirao da bas i nije klokerska..
:: :: Ma problem je sto nemam pojma sta i gde ide, bookovao sam neq stranicu gde ste piskarali kako se testira ali za klokovanje ne znam ni gde se to radi ni kako. Pogotovo mi nije jasnan fazon sa memorijom i voltazama:(..
:: :: :: Trebalo bi na jedno 4.0 Ghz optimalno..Ja bih mogao toliko da izvucem sa tvojim komponentama..Idi mic po mic.steluj i docices i ti do iste frekfencije.
:: :: :: Koji cooler imas
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: Ma da, to je ok. Znaci cena je skroz podnosljiva, nije to problem...Ma ne mogu vise da se nerviram svaki put kada oborim Win...Lakse je lepo ovako kao covek, imam dobru zvucnu i eto..
:: :: :: :: E da, a jel mozes da mi odg na ono drugo pitanje:)
:: :: :: :: `E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom?
:: :: :: :: =========
:: :: :: :: BLEJA:))
:: :: :: :: :: Dobices svakako u odnosu na fuckin` integrusu..To ne moze nikako da se poredi.
:: :: :: :: :: Bice cistiji i ostriji zvuk u svakom slucaju.
:: :: :: :: :: Koliko me secanje sluzi ta kartica je nekih 25 eur sto nije mnogo.
:: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: :: :: Jos jedan restart i proradilo je...Uzas..
:: :: :: :: :: :: Hvala u svakom slucaju...Hvala qrcu da radi..
:: :: :: :: :: :: Sky-ovu prvu ne mogu da nadjem nigde...a ova druga-kolika mi je razlika ako mozes da mi kazes? Tj koliko dobijam na kvalitetu i veoma bitno-na jacini..
:: :: :: :: :: :: E da, ajde da ne otvaram drugu temu pa cu ovde odem u off-topic-Kako i koliko bih mogao da kloknem ovaj moj proc sa ovom memorijom i ovom plocom
:: :: :: :: :: :: Po
:: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: :: P.S.Hvala jos jednom svima!!
:: :: :: :: :: :: =========
:: :: :: :: :: :: BLEJA:))
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LOL 27.01.2009. 19:13 #92665

A sto TX 2 kad Hyper TX imas za socker 775?E sad trebao bi da bude dovoljan ali bi ja vise isao na Hyper 212,sto hladnije to bolje

:: OK, hvala
:: Samo jos jedno pitanje-jel ce biti ok CM Hyper TX2? Da znam sta da uzmem..
:: Po
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs