Stavio sam KX drajvere ali nikako ne mogu da dobijem 5.1 zvuk. Ne radi centralni zvucnik koji bi trebao da emituje govor u 5.1 rezimu (bluray rip filmovi). Kod obicnih divx filmova sve radi kako treba. Menjao sam u drajverima i 5.1 i stereo ali isto se desava. Sistem je Win XP (SP3), zvucnici Altec Lansing 5100. Svaka pomoc je dobro dosla.
Ako imas instaliran Creative Play Centar, startuj ga. Negde na sredini pri dnu postoji opcija CMSS. Proveri da li je na On. Secam se da se taj problem resava tako sto se ta opcija opstavi na On.
:: Stavio sam KX drajvere ali nikako ne mogu da dobijem 5.1 zvuk. Ne radi centralni zvucnik koji bi trebao da emituje govor u 5.1 rezimu (bluray rip filmovi). Kod obicnih divx filmova sve radi kako treba. Menjao sam u drajverima i 5.1 i stereo ali isto se desava :: Sistem je Win XP (SP3), zvucnici Altec Lansing 5100 :: Svaka pomoc je dobro dosla :: :: Poz :: Nisi rekao koja SB Live! ... CT48XX .... KX Drajveri nisu pravljeni za fenseraj tipa 5.1 i slicno nego za prosirivanje mogucnosti midi mapiranja i rutiranja kroz DSP EMU10KX i alternativu za ASIO podrsku, latenciju, sound fontove i slicno ... dakle za kucnu produkciju. Za tu vrstu reprodukcije bolje koristi klasicne drajvere ako si vec na XP-u.
poblem je bio u podesavanjima za ffshow audio filter. Hvala Bax!!! Samo sam pojacao centralni zvucnik i postavio na 5.1. Fercera sve u sesnest. Ne bi ni stavljao KX, nego sa Creative drajverima javljalo se neko sustanje u igrama a i pucao je Explorer pri dizanju Windowsa. Sada je sve OK. Inace kartica je SB Live 5.1 digital SB 0222 Hvala svima na pomoci. Pozz !!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.