ponasa se kao da je nema. U BIOS-u nije iskljucena. U Device Manager-u ima samo jedna Unknown device a to znam sta je na osnovu Ven i Dev oznake, ATI -jevo kakoseveczove HD komponenta ili sta vec ali to nije trenutno problem. Ne znam ko je instalirao masinu prvi put i kako ali ja sam sad pokusavao sa original drajverima od HP-a i sa drajverima sa Realtek sajta. E sad, reinstalirao bih ga ja ali taj racunar je stalno zauzet sem nedeljom, pa ne bih bas nedeljom da radim. Da li nekako mogu da sredim to bez reinstalacije?
Najpre deinstal iz Control Panel-a, zatim DriverCleaner i obrisi RTL AC`97. Resetuj masinu. Skini ove drajvere (imas da biras OS, pa zatim driver audio). Nakon instalacije i reseta morao bi imati dole zvuk ili postojati u device manageru
:: ponasa se kao da je nema. U BIOS-u nije iskljucena. U Device Manager-u ima samo jedna Unknown device a to znam sta je na osnovu Ven i Dev oznake, ATI -jevo kakoseveczove HD komponenta ili sta vec ali to nije trenutno problem. Ne znam ko je instalirao masinu prvi put i kako ali ja sam sad pokusavao sa original drajverima od HP-a i sa drajverima sa Realtek sajta. E sad, reinstalirao bih ga ja ali taj racunar je stalno zauzet sem nedeljom, pa ne bih bas nedeljom da radim. Da li nekako mogu da sredim to bez reinstalacije ::
u Device Manager-u nema nista od sounds-a samo oni win generic driver-i, njih ne mogu da deinstaliram. Racunar se ponasa kao da nema zvucnu kartu. Nema found new hardware i sl.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.