Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Tekuca problematika.
STRANA 1 OD 1
Slavuj Tekuca problematika. 09.01.2009. 21:29 T14374

status: user
broj poruka: 2236

Koristim integrisanu zvucnu karticu Realtek ALC1200, na ploci Asus P5Q Pro.

Na kucistu sa prednje strane ima FRONT OUT i MIC IN, 1 zeleni i 1 roze prikljucak.

Kupio sam neke slusalice sa mikrofonom i utakao ih napred.

Na zadnji `panel` je preko zelenog prikljucka prikljucena samo mini linija sa 2 zvucnika, i to tako radi vec par meseci.

Trenutni problem je sledeci:

Hocu da, kada pricam sa nekim preko Skype-a, cujem tu osobu SAMO preko slusalica, a takodje i sebe SAMO preko slusalica, a preko zvucnika da ide muzika iz Winamp-a ili Media Player-a ili zvuk iz nekog filma. U isto vreme.

Do sada sam uspeo da razdvojim zvuk sa slusalica i sa zvucnika, ali se zvuk sa mikrofona cuje i na slusalicama i na zvucnicima.

Pa, da li je iko imao slican ili isti problem i kako ga je resio ?

“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: Tekuca problematika. 09.01.2009. 21:33 #88076

broj poruka: 3053
Ja imao isti problem i nisam ga resio. Kad pricam sa nekim preko Skype-a utisam volume na mini liniji,i to je to. Sve cujem preko sluski a koji ce ti mjuza kad pricas sa nekim,to ume da ometa razgovor

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

::
:: Koristim integrisanu zvucnu karticu Realtek ALC1200, na ploci Asus P5Q Pro
:: Na kucistu sa prednje strane ima FRONT OUT i MIC IN, 1 zeleni i 1 roze prikljucak
:: Kupio sam neke slusalice sa mikrofonom i utakao ih napred
:: Na zadnji `panel` je preko zelenog prikljucka prikljucena samo mini linija sa 2 zvucnika, i to tako radi vec par meseci
:: Trenutni problem je sledeci
:: Hocu da, kada pricam sa nekim preko Skype-a, cujem tu osobu SAMO preko slusalica, a takodje i sebe SAMO preko slusalica, a na primer, preko zvucnika da ide muzika iz Winamp-a ili Media Player-a ili zvuk iz nekog filma. U isto vreme
:: Do sada sam uspeo da razdvojim zvuk sa slusalica i sa zvucnika, ali se zvuk sa mikrofona cuje i na slusalicama i na zvucnicima
:: Pa, da li je iko imao slican problem i kako ga je resio
:: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 09.01.2009. 21:37 #88078

broj poruka: 2236
Pa... hocu uskoro da povezujem jos jedno pojacalo preko ove kartice, i TV preko graficke, pa, dok u drugoj sobi neko jos bude hteo da gleda nesto sa PC-a, neki film, sta god, preko drugog para zvucnika, da ja mogu u svojoj sobi da razgovaram i da me niko ne ometa, niti da ja ikoga ometam.

Mislim da ce mi ipak trebati jos jedna zvucna kartica.

“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: ... 09.01.2009. 21:39 #88080

broj poruka: 3053
I ja isto...mada mozda ima nesto sto mi ne znamo,pa...mozda neko drugi zna...

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:
:: Mislim da ce mi ipak trebati jos jedna zvucna kartica
:: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
Berettaxx 2 zvucne???? 10.01.2009. 02:46 #88150

broj poruka: 385
Neces resiti problem sa 2 zvucne, ne mogu da rade u isto vreme!!!

dachabg mixer 10.01.2009. 03:36 #88156

broj poruka: 13
ako necete da se cujete u zvucnicima smanjite mic na mixeru u playbacku
na recordu ostavite sve normalno i to je to pod uslovom da ste na xp-u
za vistu nisam siguran
arsaD re: 10.01.2009. 09:09 #88171

broj poruka: 412
A jesi li probao u podesavanjima zvuka za skype, da mu odredis na kojoj kartici je audio izlaz, gde je ulaz za mikrofon, itd...... mozda upali

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs