Imam problem sa zvukom na kompu jednostavno ga nema.Proverio sam sve od zvucnika do konektora za zvucnike sve je ukljuceno ali zvuka jednostavno nema.U windows-u mi prikazuje da je zvucna ok i da sve funkcionise kako treba ali zvuk ne moze da se reprodukuje.Zna li neko u cemu moze biti problem posto mi je pre ovog posta sve radilo kako treba.
Proveri da li ti je zvučna kartica u ControlPanelu definisana kao default sound device. Da nije neki HDMI ili nešto treće. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Da je neispravan Audio OUT, u Enhancement izabrati opciju 4 speakers, zvucnike prikljuciti na Audio IN i dobices zvuk (vazi samo za stereo 2.0 zvucnike)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.