Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Pomoc pri kupovini!?
STRANA 1 OD 1
marko91 Pomoc pri kupovini!? 03.01.2009. 14:46 T14208

status: user
broj poruka: 6
Planiram da kupim 5.1 sistem al da bude 50 - 60E pa ako neko zna neke dobre zvucnike neka mi preporuci!!!
HVALA!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 03.01.2009. 15:09 #86857

broj poruka: 2236
Ne znam da li trazis nove ili polovne.
Svejedno, gledaj da na pojacalu ima dovoljno ulaza kako bi iskoristio sve izlaze iz zvucne kartice sa PC-a, a ne samo jedan, onaj zeleni, nego svaku grupu posebno, `prednji`, `zadnji`, `centralni i woofer`, onda je 1 izlaz za 2 zvucnika, sto je pozeljnije od jednog izlaza za 6 zvucnika. Da bi dobio ``kvalitetniji`` zvuk. I to ti je otprilike sva problematika. Samo, vidi da li ti zvucna kartica sa PC-a podrzava 5.1, jer ako ne podrzava, onda nista od gore navedenog nije ostvarivo.

Dakle, trazis da na pojacalu, koje se nalazi u ili na wooferu ima http://www.hardwarezone.com/img/data/articles/2002/510/audioinput.jpg

A na kartici treba da imas nesto slicno ovome http://www.edifier.com/eng2005/image/51sound-card.jpg

“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliBaneBG Logitech X-540 03.01.2009. 15:36 #86863

broj poruka: 487
Fenomenalni zvucnici, ako nemas 5.1 karticu ima Matrix mod da ti od standardnog dvokanalnog izlaza simulira 5.1...Bruka su. Jebiga sada, kostaju oko 65-70 ali uzmi malo sqpi para i neces se pokajati NIKAKO!!!
PoZ

==========
BLEJA:)))

marko91 odg 04.01.2009. 14:05 #86992

broj poruka: 6
Hocu da kupim nove!!! Maticna mi je ASUS M2N i podrzava 5.1 sistem ako neko zna neke zvucnike da su dobri a da su oko 50-60 E nek mi preporuci!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs