Hocu da kupim nove zvucnike... Nisam bas najstrucniji u toj oblasti,pa trazim pomoc! Soba je 15-20 kvadrata... Hocu da se cuje glasno i jasno... Dakle volim glasnu muziku,ali nije poenta da bruji... Sta moze da se uzme da zadovolji moje potrebe, i naravno da traje godinama? Izdvojio bih oko 350e + -... Hvala na odgovorima!!!
Za tako malu sobu je previse, ali ako hoces d das toliko para Logi Z -5500 nema alternativu. ali s njim bukvalno mozes da budis mrtve, to se ne cuje to izuva iz cipela, ima soba da ti se trese i komsiluk da ti kuca na vrata...xD
Pa mogu ti reći da ih nikad nisam pojačao jače od 40% što se snage tiče, imam parket pa da ne propadne dole sprat niže nikad se ne zna... lol
:: :: :: :: :: Još jedan glas za Logitech Z-5500, imam ih pola godine, i nemam nikakve zamerke. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koliko se glasno cuju??? To mi je najbitnije... Da pojacam muziku i da ne cujem i ne vidim nista i nikoga... xexexe
:: Pa mogu ti reći da ih nikad nisam pojačao jače od 40% što se snage tiče, imam parket pa da ne propadne dole sprat niže nikad se ne zna... lo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Još jedan glas za Logitech Z-5500, imam ih pola godine, i nemam nikakve zamerke. :: :: ::
Extra...Tako nesto mi treba... XVALA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koliko se glasno cuju??? To mi je najbitnije... Da pojacam muziku i da ne cujem i ne vidim nista i nikoga... xexexe
Ja sam do skora bio totalni duduk sto se tice ovakih tema, sad kako je vreme malo prolazilo i ja sam se malo uputio :)
Prvo sam imao Z-2300 a od ne toliko davno uzeo sam Z-5500, mislim da zaista nemaju konkurenciju u tom cenovnom rangu, kao i svakom Logitech-u nedostaju mu malo srednji tonovi, al` sta je tu je. Dosta su glasni, nije bas 500W ali dovoljno glasni da zagluse usi kada pojacas do kraja ( bez boost-a ) i sub je jako dobar takodje ukoliko zelis da smetas komsijama. Kada ga pojacas osim sto sve oko tebe vibrira oseti se i sprat nize vibracija na prozoru kada stavis ruku na njega - licno probao xD
Hi-Fi je naravno 5x bolji, samo to bi kostalo Boga oca ..
Ukoliko zelis jacinu i plug&play zvucnike nemoj da razmisljas uzmi 5500.
A evo ti i par klipova vezanih za sub da pomognu u izboru :) - doduse sve je u prenosu vibracije ..
Inace, ukoliko nemas, obavezno uzmi i neku karticu za njih. Barem X-fi Gamer/Music jer je razlika ogromna i sto se tice jacine a i samih tonova. Jer moras malo i da podesis sve to lepo da bi nadoknadio malo srednje tonove.
Sto se tice svih kompjuterskih zvucnika, na prvom mestu su logitech Z5500 definitivno, pa onda deset praznih mesta, pa ostali... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ja sam do skora bio totalni duduk sto se tice ovakih tema, sad kako je vreme malo prolazilo i ja sam se malo uputio : :: :: Prvo sam imao Z-2300 a od ne toliko davno uzeo sam Z-5500, mislim da zaista nemaju konkurenciju u tom cenovnom rangu, kao i svakom Logitech-u nedostaju mu malo srednji tonovi, al` sta je tu je :: Dosta su glasni, nije bas 500W ali dovoljno glasni da zagluse usi kada pojacas do kraja ( bez boost-a ) i sub je jako dobar takodje ukoliko zelis da smetas komsijama. Kada ga pojacas osim sto sve oko tebe vibrira oseti se i sprat nize vibracija na prozoru kada stavis ruku na njega - licno probao x :: :: Hi-Fi je naravno 5x bolji, samo to bi kostalo Boga oca . :: :: Ukoliko zelis jacinu i plug&play zvucnike nemoj da razmisljas uzmi 5500 :: :: A evo ti i par klipova vezanih za sub da pomognu u izboru :) - doduse sve je u prenosu vibracije . :: :: http://www.youtube.com/watch?v=unUC5i4s6vk&feature=channel_pag :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Nu54BhSVwg0&feature=channel_pag :: :: Inace, ukoliko nemas, obavezno uzmi i neku karticu za njih. Barem X-fi Gamer/Music jer je razlika ogromna i sto se tice jacine a i samih tonova. Jer moras malo i da podesis sve to lepo da bi nadoknadio malo srednje tonove
Ha,ha,ha... Svidja mi se ovaj heineken... Dakle odluka je pala... Hvala svima!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647171. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.