Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Zujanje problem
STRANA 1 OD 1
cemoss Zujanje problem 30.12.2008. 00:13 T14128

status: user
broj poruka: 31
Naime,imam Labtec zvucnike 2.1 sistem 485 model mislim da je.....sluze me besprekorno vec 3,4 godine bez naznaka slabosti.Medjutim,danas je odjednom krenulo zujanje na desnom zvucniku od 2 sto imam....nemam pojma sta je...jel je to prva naznaka da riknjavaju?Znaci,zuji konstantno,ponekad u prekidima....chak i kad sve smanjim Volume,zuji i dalje....Ja nemam ideju,jedino ne zuji kad pritisnem prekidac za potpuno iskljucivanje na vuferu......................Jel crkavaju?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dachabg Ne crkavaju 30.12.2008. 01:28 #86254

broj poruka: 13
zujanje je uglavnom problem mase izmedju uredjaja proveri sve kablove pogotovo one koji idu od zvucne do vufera
MilosNBG ne crkavaju... ne bi trebalo.... 30.12.2008. 08:14 #86260

broj poruka: 1586
Probaj da malo pomeris kablove koji ti idu od kompa do zvucnika, mozda se neki prelomio pa gubi kontakt sto moze izazvati zujanje ili losa masa kao sto rece dacha, ili ti se mozda mali izvukao dzek iz kompa pa zuji... u 90% slucajeva je jedno od ova tri...
Probaj pa javi sta si uradio

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

cemoss Mozda 30.12.2008. 11:06 #86283

broj poruka: 31
Mozda ima veze sa nestancima struje koji su se 3 puta dogodili juche....bilo je problema sa strujom....

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs