imam sony mp3 payer. Skoro sam bio u Becu i zaboravio Usb kabal. Taj kabal je sluzio i kao punjac i data transfer. Sada gde ja to mogu kod nas da kupim. Sve firme koje sam zvao niko nije to imao.
:: Ptičica mi je šapnulka da možda ima neki primerak u Beču
Totalno neumesan komentar. Čovek je tražio pomoć.
Pokušaj u firmi LOGO, koliko znam oni su negde odmah ispod Cvetkove pijace, na bulevaru, sa leve strane, gledano od centra grada. Oni mimaju svakakve kablove, pa možda imaju i to.
Pogledacu, ali stvarno je smesno da sony za svoje proizvode nema dodatne kablove, cak nemaju ni punjac. Sve ti lepo prodaju, dodjes kuci zafali ti kabal,odes u firmu i trazis oni jao izvini to nema i onda mozes da se slikas. Meni su rekli da nemaju punjac i da nista od dodatne opreme nemaju.
`:: Ptičica mi je šapnulka da možda ima neki primerak u Beč Totalno neumesan komentar. Čovek je tražio pomoć.`
Čovek, kako ti nije palo na pamet da sam možda probao da nađem to što njemu treba, možda sam okrenuo par telefona i ukapirao da će to ovde teško naći i da je možda najbolje da odmah uradi šta treba da mu neko to pošalje iz tog jebenog Beča.
Ti u toj firmi mozes da dobijes kabal kada donesu neki slicni plejer koji se pokvario pa da ti taj covek kome se pokvario da taj kabal, jedino tako. I da tebi mozda nije onaj kabal kao sto se dobija uz WD passport,...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.