Zamolio bih nekoga ako zna da mi da neki link za knjigu ili knjige o akustici (pojacala,zvucnici i druge stvari vezane za akustiku-naravno za pocetnike)...Ili mozda da mi predlozite neki sajt na kojem je sve to fino objasnjeno.....
Dobro Bax nemoj mi se i ti sprdati molim te.....Muzika mi je bila odvijena do kraja na kompu pa me je ona malo dezorjentisala i sasvim slucajno sam to napisao....Ako mozes pomozi......
Jel ti vidiš kome ja odgovaram i koga sam citirao ? Ko se sprda ? Prvo pročitaj pa me onda rešetaj. Post koji sam citirao je obrisan, podgrešno si razumeo situaciju. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Dobro Bax nemoj mi se i ti sprdati molim te.....Muzika mi je bila odvijena do kraja na kompu pa me je ona malo dezorjentisala i sasvim slucajno sam to napisao....Ako mozes pomozi..... :: ::
Nista te ja ne napadam nego sam mislio da mi se podsmijavas za ovaj moj post....Izgleda da sam stvarno pogresno razumeo situaciju......Ali ako neko moze neka pomogne.....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.