Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Zvuk
Problem sa Neo SW-G25
STRANA 1 OD 1
razor81 Problem sa Neo SW-G25 08.11.2008. 08:31 T13059

status: user
broj poruka: 41
http://www4.slikomat.com/08/1108/2od-zVUCNI.jpg

Imam ovaj set zvucnika 2.1 sa odvojenim pojacalom i sledeci problem. Naime od skoro sam se preselio i kada sam povezao i ukljucio zvucnike u njima se cuje zujanje, kao struja pod visokim naponom i program jedne lokalne stanice. Ovo se cuje i ako komp nije ukljucen. Zvucnici u sebi nemaju nikakav integrisan radio prijemnik pa mi uopste nije jasno kako hvataju radio koji se iskreno cak solidno i cuje. Zamolio bih za pomoc ako neko zna kako da ovo resim, unapred hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
limunche moze da bude 08.11.2008. 09:25 #78612

broj poruka: 426
da zuji zbog loseg uzemljenja, i meni se to isto desavalo jedno vreme...e sad, probaj da izvuces dzekove iz kompa i vidi da li ce i onda zujati. Ja sam nedavno uzeo novi komp i vise nema hvatanja radio stanica koje pricaju na mongolskom ali zato na starom kompu kad pipnem metalni deo kucista opali me struja.
Koje je resenje za to? nemam pojma...

nomemory skoro si preselio 09.11.2008. 01:19 #78712

broj poruka: 251

blizu emitorske radio stanice, zbog toga je i zujanje i prijem signala. Problem pokusaj rijesiti prvo kvalitetnim audio kablom od PC do zvucnika a i u samoj kutiji bi morao oklopiti predpojacivacki stepen. Kod renomiranih proizvodjaca takvih problema nema.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs